Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğundan 2 kez hava değişimi aldım. Askerlik durumun ne olur?

@bilinmeyenkullanici, raporda sadece uyum bozukluğu yazıyor yani bu ne demek oluyor senin dediğin şey kötü bişey mi

engel olabileceği şeyleri söyler misin

anlayamadım ne demek istediğini sadece uyum bozukluğu yazıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
@bilinmeyenkullanici, ben şuan evdeyim dün geldim 2.hava değişimindeyim. Ama kaygı ve endişem var psikiyatriden muaf olursam engelli olarak mı görünecem raporumda uyum bozukluğu yazıyor. Düşündükçe çok panik oluyorum kalbim daralıyor

@bilinmeyenkullanici, kötü bişey değil ama bana nelerde engel olacak bunlar onu bilmiyorum her yerde karşıma çıkacaksa çok zorlanacam

@istt3445, Yok hayır sıkıntı olmaz merak etmeyin şuanda hangi hekiminize gidiyorsanız söyleyin onlarda size yardımcı olacaktır merak etmeyin bunuda dip not olarak geçeyim bir sıkıntı olmaz Engelli raporu öyle bu hastalıklarda oran verilmez.
Bilginiz olsun en az 1 yıl takipli hasta olmanız durumunda ve tanınız netleşince Sağlık Kurulu’na başvuru yapmanız ve Uzman Psikiyatrist ve Sağlık Kurulu başkanları tarafından değerlendirilmeniz gerekiyor bunuda buradan iletiyim dedim

@istt3445, Hayır hastanelerden görünmez bilginiz olsun engelli raporu istemiyorsanız tamam zaten ben olanı söyledim eğer Engelli Raporu için Hastane Sağlık Kurulu Sekreterliği’ne başvurmanız gerekiyor yani

@istt3445, Hayır o işe giriş raporu oluyor siz söylemediğiniz takdirde gözükmes merak etmeyin hastanede felan gözükmez İşe Giriş Sağlık Kurulu Raporu
Askerlikten muafiyet belki işe girerken Trendyol için çalışılacaksa istenilebilir orayı bilmiyorum ama genelde istenmez ya onu sormanız gerekmektedir

Üst Alt