Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğu ile iki kez hava değişimi aldım. Askerlik durumum ne olur?

Borçlarım var Tehtit ediliyorum kız kaçırdım dedemlerde kalıyor burda komutanların baskısı beni daha kötü etkiliyor ne yapıcam bilemiyorum kendime yada başkasına zarar vermekten korkuyorum komutanlarım diyor eğer ben kâğıda gidebilir yazarsam gidersin diyor doğru mu abi bise kâğıdımda ısrarcı ve kaygı yazıyor sence muaf olabilir miyim abi @OğuzHan112

Son düzenleme:
Bölük asubayımız beni göndermek istemiyormış görüşler öyle yazılıcak heralde ama yarbay da eski askeri işlevlilik kağıdına barışta ve savaşta askere elverişli değildir yazmışsı bu sefer de yarbay aynısın yazarsa çürük alabilir miyim abi @OğuzHan112

Amirlerin kıta işlevsellik formunda sizinle ilgili negatif düşünceler,askerlik yapamaz gibi,yazarsalar ise elverişli değildir raporu almanız kolay olur,ancak nihayetinde son kararı sizi muayene eden hekim veriyor.. işlevsellik formalarını da sizden isterler.

Sevk alıp hastaneye gitmeniz gerekiyor,bana yazdıklarını sizi muayene eden hekime de anlatmanız gerekir,genel kaide 2 kez hava değişimi 3.de elverişli değildir veriliyor.

İstisnai durumlarda 3 kez en fazla 4 kez de verilebiliyor,siz 3 kez hava değişimi almışsınız,en kötü ihtimal hava değişimi 1 kez daha tekrar eder,ama bu kadar uzayacağını zennetmiyorum..siz hastaneye sevk almaya bakın.Özel sorunlarınız askeriye için bir anlam taşımaz,önemli olan sizin sağlığınız hasta olup olmadığınız,hastaysanız tutmaz gönderirler.

Yazacaklarımı fazlasıyla yazdım,bundan sonrası için kolaylıklar diliyorum/Geçmiş olsun.

@About,

@eekiz7,

Muhtemelen tekrar bir kez daha hava değişimi alırsınız üçüncüde elverişi değildir raporu verecektir.

Üst Alt