Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğu için %25 oran verilmiş. Daha önce %45 verilmişti!?

x1umut

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm adana ruh sağlığı hastanesinde 35 gün yattım f34 karışık anksiyete depresif bozukluk taburcu belgesinde yazıyıordu.
heyete girdim , tanı : uyum bozukluğu denmiş .(tedavi ile kısmen düzelen) denmiş iş gücü kaybı % 25 denmiş.
bu özür oranı mı oluyor acaba ? bi işe yararmı ? yaklaşık 10 senedir tedavi görüyorum hiç bi düzelme yok hatta daha kötüye gidiyorum. daha öncedeadana ssk hastahanesin den de atipik psikoz % 45 vermişlerdi 2 kez.
kafam karışık bi yardımcı olurmusunuz ? tşk ederim .

anlaşılan senin tanıyı değiştirmişler bu durumdada rahatsızlığına denk gelen oranı yazmışlar sende biliyorsunki duygu bozukluğunun oranı başka atipik psikoz oranı başka bunu doktoruna sorman gerekir
x1umut

demekki durumunda değişiklik olduğunu gözlemlemiş doktorlar rahatsızlığın değiştiği içinde verilen oran değişmiş burda birisi bilgi verse dahi doktorun kararını etkilemez bu doktorunla görüşeceğin bir konu

öncelikle cevap verdiğiniz tşk ederim. tamam şimdi anladım biraz tanı değiştiği için.fakat şöyle bir şey var : (f34) bunun tanımı internetten araştırdığıma göre ( inatçı duygu durum bozuklukları ) diye biliyorum . bide karışık anksiyete depresif bozukluk diye tanı konmuştu hastanede yattığımda . bu tanılarla heyete girdim tabi heyette bahsettiğim tanıları veren doktor yoktu başka doktorlar vardı.heyetten sonra uyum bozukluğu % 25 vermişler kafam bundan karışık.aynı hastahanede oluyor bu olaylar.dokturuma soracam tabi
. sormadan sizlerden yeterli bilgiyi alim dedim ? psikiyatri ilgili oranlara nasıl ulaşırım ? eğer bilginiz varsa beni biraz daha aydınlatırsanız memnun olurum .
-

oran alacağın rahatsızlığı yazarsan birisi cevap verir elbet. ama doktorun tedaviyle düzelmiş derse oran değişir düzelme yok derse oran değişir sağlık /psikolojik rahatsızlıklar dan bakabilirsin verilecek oranlara

Benimde sağlık kurulu durum raporumda iş kazası sonucu Mizaç Depresif Uyum Bozukluğu tanısı yazılmış 2013 yılından beri BRSH de tedavim devam ediyor.Sizce oranım yüzde kaç olur? Teşekkürler

Üst Alt