Selamunaleykum, acemi birliğini bitirdikten sonra ktm'ye katıldım acemi birliğinde sorunlar yaşıyodum ama aşırı çekingen olduğum için gidip anlatamıyodum ktm'de sorunlarım arttığı için d.bakır askeri hastaneye sevk edildim ordan direk gataya yolladı babamla gittim babam durumu anlattı annemin ve abiminde psikolojik rahatsızlığı kardeşiminde epilepsi hastalığı var onların raporlarınıda götürdük gösterdik. Smkli 45 gün hava değişimi verildi raporda şunlar yazıyodu.
Yakınması; uyum sağlayamama, bunaltı, kalabalığa girememe
ruhsal muayenesi; ayakta ve yaşında görünümde, çevresine ilgisi azalmış, tuvalet ve giyiniş özeni vasat, mizacı kaygılı, sosyobilitesi çekingen, mimik ve jestleri mizacına uygun, düşünce içeriği askerlik sorunlarına odaklı, duygulanım mutsuzluk tarzında bozulmuş.
Öyküsüne göre; Premobidinde psikiyatrık yakınma ve başvuru öyküsünün olmadığı, ktm'deyken iletişim kuramaması, problem çözme beceresinin düşük olduğu, immatür kişiliğe sahip olduğu, kalabalıkta bunalması anlaşılmaktadır.
Teşhiş; F43.2 uyum bozukluğu(depresif mizaçlı)
Süreç nasıl devam eder hocam???
Yakınması; uyum sağlayamama, bunaltı, kalabalığa girememe
ruhsal muayenesi; ayakta ve yaşında görünümde, çevresine ilgisi azalmış, tuvalet ve giyiniş özeni vasat, mizacı kaygılı, sosyobilitesi çekingen, mimik ve jestleri mizacına uygun, düşünce içeriği askerlik sorunlarına odaklı, duygulanım mutsuzluk tarzında bozulmuş.
Öyküsüne göre; Premobidinde psikiyatrık yakınma ve başvuru öyküsünün olmadığı, ktm'deyken iletişim kuramaması, problem çözme beceresinin düşük olduğu, immatür kişiliğe sahip olduğu, kalabalıkta bunalması anlaşılmaktadır.
Teşhiş; F43.2 uyum bozukluğu(depresif mizaçlı)
Süreç nasıl devam eder hocam???