Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku ve halsizlik yapmayan antipsikotik var mı?

minik1kedi

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
4
Merhaba herkese. Ben bipolardan dolayı Rexapin 10 mg kullanıyorum. İlaç etkili ancak çok halsizlik, uyku yapıyor ve çok kilo aldım. Sizin tavsiye ettiğiniz hafif bir antipsikotik var mı?

Merhabalar açıkcası bende kilo almıştım ve uyku yapıyordu size şöyle diyim doktorunuza danışmadan ilaç değişikliği yapmanızı hiç önermem nedeni o alanında uzman bir kişi burda ne öneri yapsak yanlış olur. Ama size şöyle söyliyim bende bipolarım uyku en önemli faktör hastalık uykusuzluktan geliyor.

doktorusz ne ilac ne duz degstirin nede kendi kendize ilac alin.ben dotora gitmedim 20-30 sene saladim ama ilacfalanda almadim
yan etkileri bu bilinenen bisiymis ama cok etkliyorsa bu doktoa soylenir yan liac yada ilac degismi planlama doktorla yapilir.
hafizamda bazen yaniltirda gecen uyuyamiyorum diyip hgastaneye tatan arkadasmiydiniz.
herseyin artisi eksisivar ilac sizicok kotu yapiyorsa birkamk istiyorsaniz bile doktorun kontorlunde be bilgisiylebirakin

Merhaba aynı ilacı bizde kullanıyoruz aynı dozu kullanıyoruz hatta bizdede aşırı uyku hali unutkanlık var çokta kilo yaptı bunu gidip uzman bir doktora danışın lütfen kaç yıldır bu dozda kullanıyorsunuz acaba @minik1kedi biz Okb için kullanıyoruz

@sevgi07, merhaba ben bipolar ve Okb için kullanıyorum 3 ay filan oldu başlayalı. Şu anda hastanede yatıyorum az önce doktorla görüştüm rexapin i azaltarak bırak dedi. Yerine Risperdal 1 mg verdi daha az uyku yapar ve Rexapin kadar kilo aldırmaz dedi

Bizim görüştüğümüz iki profösörde ilaçların dozunla 1 yıl hiç oynanmaması gerektiğini bir yılın sonunda vesveselerin tamamen ortadan kalkacağını söylemişti şükür 6 ayda tamamende geçti ama sizin rahatsızlığınız farklı tabi doktor en doğrusunu bilir🙏🏻 çok geçmiş olsun çok zor süreçler bunlar inşallah en güzel şekilde tedaviniz devam eder dediğiniz ilacı bilmiyorum risperdal 1 mg düşük bir doz sanırım rexapin 10 mg A göre

@sevgi07, bipolar beni zorluyor. Doktora kendimi öldürmek istediğimi söyledim hemen sakinleştirici verdiler

Antipsikotikler zaten uykudayken beyindeki kimyasallar düzelsin diye verilir.

Ben 30mg kullanıyorum rexapin i. Şu an için yan etki görmüyorum. Tabii bu ilaca başlanalı 14 sene oldu.

@anonymous, vay be ben 30 mg alsam herhalde günlerce uyurum 🤣

@Descartes, Ben kısa bir süreliğine ot denilen şeyi kullandım o rahatsızlığımı daha da arttırdı. Doktor da antipsikotikler otun beyinde bıraktığı hasara iyi geliyor demişti

Üst Alt