Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku için kullandığım olaxinn kaç kutu yazdırabilirim?

5 adet clonex 2 adet akineton 1 adet dideral 28 günde 1 de xeplion

Olaxinn kullanıyorum ayak ağrısı çekiyorum akineton bu ağrıyı giderir mi?

Clonex yoksa leponex var bu ilaçları SGK ücretsiz karşılamıyor mu iki ilacida.

doktor ağrı ve kasılmaya karşı yazmıştı yıllardır kullanıyorum bi faydasını göremedim bende de olanzapin fena ayak ağrısı yapmıştı
clonex de yapıyor bende ayak ağrısı birde idrar a sık sık çıkma var bende clonex e başlayınca oldu

Aynen bende de bu durum var.Ne yapacağımı bilemiyorum.akineton kasları gevsetir ama oda uykusuzluk yapıyor

BENİM UYKU PROBLEMİM var .direk kanserle ilgili nörolojik bir sorun ilk atak 2018 ve sonra 2022 sonunda ( körlük yarı felç terleme atakları zihin bulanıklığı (adımı bile bazen unutuyorudm) yaşadım hala geçmedi ivig alıyorum.doktor ivig de etkisi azalmaya başladı immünterapi dedi ama onun yan etkileri de korkunç özetle 3-4 saatlik uykumu onca psikiyatrik ilaç denedim artırmadı , uyku poliklinği denen yer uyku apnesine mi bakıyor sadece....uyuyamayan hastalar için neresi çözüm ...artık özele para yetişmyor devlette neresi var ...istanbuldayım

Üst Alt