Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku için kullandığım olaxinn kaç kutu yazdırabilirim?

Konular
60
Reaksiyonlar
155
Uyku için kullandığım olaxinn adlı raporlu ilacımı aile hekimliğinden kaç kutu yazdirabilirim.

5 kutu olaxinn yazdı doktor Allah razı olsun bedavaya aldım raporumla yüce devletimiz var olsun.

Yok ödemedim.eczacim benden almıyor tanıdık fark fiyatı cikincada almıyor sağolsun.siz ödüyor musunuz?

Mesala hangi ilaçlar..bunlar

Selectra yi da 4 kutu aldım.onada herhangi bir ücret ödemedim.

Evet bakıyor.Ama özele gitmiyorum sadece devlete özel bir kere gittim baya ücret odedim

Tedavimi ücretsiz yapıyorum.maddi durumum kötü.

ben bayağı bi özele gitmiştim en son gittiğim özel beni öldürecekti öyle bi hap yazdı ki yataktan kalkamadım iyi ki kesmişim o hapı

Allah korusun kardeşim hangi hapı yazdı size.ozel daha mantıklı ama işte paran varsa.Devlet hastanesindeki doktor beni tanıyor onun için sıkıntı yaşamıyorum.

Özele ne kadar para ödediniz?

hapın adını bilmiyorum bana sen bunları yaşıyorsan niye intihar etmiyorsun demişti hatta bir şarkı söylemişti

Nasıl bir doktor ya seni rahatlayacigina psikoterapi uygulaması gerekirken böyle demisse akıl karı değil soylemi..

öncesinde askeriyede görev yapıyormuştu

İyi kesmissin.Beni de invega adlı hap kotulestirmisti az kalsın hastaneye yatacaktim.kurtuldum o ilaçtan..

Şuan güncel olarak;Olaxinn,meresa fort, selectra,bide 2 günde bir tranko buskas kullanıyorum.İyiyim şimdilik.

Ben iğne olarak clopixol kullandım.bi ara ama fazla acitmiyordu.Bana iğne yaramadı bıraktırdı doktorum.
Xeplion nasıl peki işitsel ve görsel halisunasyonlarini kesiyor mu?

Evet kullandığım ilaçlarla remisyondayim.artik ilaç degisimi yapmayacağım.suanki ilaclarim fena değil...arpiprazolden kurtuldum.

3 gündür Aripiprazol içmiyorum onun yerine olaxinn ve meresa fort kullanıyorum uyku düzenimde yerine geldi şükürler olsun.

reçete ile sistemin ne kadar karşılayacağı önemli yanlış bilmiyorsam eğer

Günlük kullandığımız doza göre fazla veya az sayıda ilaç verebili SGK mesala 2×1 veya 3×1 ise daha fazla sayıda verebilirmis.

Üst Alt