Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyarlanmış park freni ne demektir?

lion96

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
uyarlanmış park freni nasıl bir tertibat yapılıyor ? tertibatcı ve bayi buna gerek yok diyor ehliyetimde ot. vites topuz sol eli çekmeden kullanabilme uyarlanmış vites ve uyarlanmış park freni var . bayi ve aparatçının dediği şu vitesi sola alırız ve topuz takarız sıkıntıo olmaz diyor arabada zaten yağmur sensörü var diyor sileceği sola almaya gerek yok diyor park freninide yaptırmaya gerek yok diyor sıkıntı olmaz diyor biz bu şekilde veririz diyor ben bu şekilde aldığımda trafik polisi uyarlanmış park freni kodunu gördüğünde hani bu nerde dermi sıkıntı olur mu ?

ehliyete 10.04 kodu eklenmemiş

ehliyetime 10.04 kodu eklenmemiş maliye ise bunu eklettirmen lazım dedi yani vites sola alınmas lazım dedi ve tekrardan ehliyet için heyete girdim o kodu eklettirdim tamam bu raporla projeyi çizeriz falan dediler bu raporla araç alırsın dediler . sorum şu bu yeni raporu verip tekrardan yeni ehliyet çıkarmazsam sıkıntı olurmu eski raporda çıkarmıştım zaten ehliyeti ama 10.04 kodu yoktu ? trafik durdurduğunda falan skıntı oluyr mu ?

ehliyetindede 10.04 kodu olması gerekli sanırım sağ kol engellisin. emniyete git değiştir en azından git bir danış.

Bence emniyete git ve değiştir, işini garantiye al derim ben...bir gün çıkmaz, iki gün çıkmaz ama trafikte üçüncü gün bir polis durdurur...sonra ceza yeme bos yere...kafanda soru işaretinin gitmiş olur...

Ne gibi sorun yaşarım? Sen vitesi sola aldırmışın ama ehliyetinde bunun kodu yok deyip ceza yazması mümkün mü ki

lion96

Ehliyete eklettirmek en doğrusu. Ama bu düzenlemeden önce alınmış eski tip H sınıfı ehliyetin varsa, o zaman ehliyeti güncellemesen de olur.

elinde hazır 10.04 kodu verilmiş rapor varken zaman kaybetme trafiğe git ve değiştir derim.

Eski ehliyetimde 10.04 yok sadece 10.02 ve topuz var ve bu ehliyetle her otomatik vites aracı sürme imkanım var

Üst Alt