Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Utv motor el sistemi projesi ile ÖTV'siz alınabilir mi? Nasıl?

orhunsert

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar utv motor aldım yalnız ötv indiriminden el sistemi olmadan yararlanamıyorum el sistemi projesi olmuyor diyorlar sizce nekadar doğru ? Eğer el sistemi projesi oluyorsa antalyada bildiğiniz makine mühendisi varmı bu işi halledecek yada ötv den başka nasıl yararlana bilirim el sistemi projesi yaptırmadan ?

Üzerinde özel donanım yoksa, hiç bir araç vergi istisnası ile satın alınamaz. Bu konuda makine mühendisi ile konuşun. Ama o da kafasından söylemesin, TSE'nin onay vereceği bir proje biliyorsa konuşsun...

Orhun arkadaşım hangi model utv aldın yada alacaksın. Bende almayı düşünüyorum . Özellikleri nasıl, kaç CC motor, çekişi iyi mi acaba biraz bahsedebilir misin? Benim için deniz kenarında kumda batmaması gerek denize gitmek için.
Ben buldum bi tane ötv.'si dahil 8.000.00 Tl. Yuki 150 CC, 4x2, 10,2 Hp, max. 60 Km hız.. Ama terettütlerim var . Aracın motoru ufak kasa ağır ( 245 kg. ) 2 kişide binerse :S:S kumda yokuşta zorlanır gibime geliyor .. Bilgisi olan yada kullanan arkadaslar varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim...

bende antalya kanuni 150 atv kullanıcısıyım herhangi bi sorun varsa sorabilirsin

UTV ile trafikte zorlanırsınız kaliteli bi ATV alın bence ben 2.el almıştım kanuni 150 şimdi daha kaliteli bi ATV almayı düşünüyorum Taiwan malı bu arada ATV veya UTV lerin On Road olanlarını alın Off Road trafiğe çıkışı yasaktır.Kumda çakılmaması için 4x4 al.Biz Annem ile gezerken rahatlıkla sığıyoruz 2 kişi ben 85 kilo olduğum halde ATV çok güçlü bi motosiklettir hız yapmaz ama çekiş gücü muhteşemdir

Teşekkürler Hakan , bakalım eğer Utv'nin o modeli ( yani en ucuz modeli ) isteklerimi karşılayamayacaksa düşündüğüm gibiyse terettütlerimde yanılmıyorsam. Atv alıcaz artık . Atv'de bana güvensiz geliyor ayaklarını ve bacaklarını baglamalısın arkada yaslanacak yerın yok hani olağanüstü durumlarda düşme olasılıgın fazla o yuzden Utv düşünüyorum. Senın Atv'ne baktım inceledim Kanuni On Road 150 Cc 4x2 Hiç deniz kenarına indin mi battımı ?

diğer ilanda off road yazdığı için söylemiştim :) çok güzel görünüyo gerçekten sürmesi ayrı bi keyiftir trafikte tüm gözler sende olur :D

merhaba konuyu hortlatıyorum ama bende yuki utv 150 cc almak istiyorum %90 raporum var bu aracı ötv indirimli alabilirmiyim bazıları bu araç motorsiklet grubuna geçiyo ötv indirimi olmaz diyo lütfen alan ve bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi

kon_ak;

Merhaba fark etmiyor alınıyor olması lazım yani ben alalı 3.5 sene oldu ama şimdi değiştimi bilmiyorum birde tavsiyem çin malı 150 200cc liklerden uzak dur çok sorun çıkarıyolar tavsiyem kymco 150cc , sym 200cc ,yamaha 150cc dir veya üst modelleri

Üst Alt