Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üstteki üyeyi yorumla 🙋🙂

Gündemi sıkı takip eden bir üye

Beyazıt öztürk fanatiği :)

O biiiiiirrrrrrrrr......... :) profilindeki o ya bakarak yorumladım

Oğuzhan abi sanırım devlet kurumunda çalışmasından dolayı herkesin klasik memur profiline benzer duruşlar sergilemesini istiyor.😄
Oysa devir çok değişti.Kravatlı gömlekli ciddi adam pozları vermek 90 larda kaldı.
Engellektüel i gayet neşeli ve karizmatik olarak yorumluyorum 😀

Yarışma kuralına göre üstteki üye için yorumum: elinden geldiğince herkese yardımcı olan, bilgi paylaşmayı seven bir üyemiz.

sondaki 112 ye bakarsak acil servis kafası yaşayan bir arkadaş sanırım :)

Sevimli bi kız çocuğu ! Çiçeği burnunda

Ben bu kişiyi karakteri güçlü! Zeki, saygın, İstanbul’da yaşadığı için çoğu insana hakkını verebilen! Gerçekten dolu dolu bi insan ( not: rezalet bi içecekten mi bahsediyor sun boşver ulaşmayı)

Dostcanlısı,dobra ve tam bi yengeç 🦀

Dilhun anlamı yüreği kan ağlayan, çok üzüntülü kimseymiş.
Hiç böyle birine benzemiyor 🤠

Saf temiz içinde bir melek gizleyen doğal bir insan ♥️

Kapasitesi yüksek biri! Kendini yetiştirmiş ve öğrenimle taçlanır adını altın harflerle yazdıracak biriyken! Gelmiş basit basit şeylerle ilgileniyo! Hani haddim değil ama kendi değerini fark etmesi gereken bi arkadaş !!!! Karadenizin rüzgarı! Burda eksiksiz herkesin mutlu olmasını istiyorum ve başarılı ama oguzhanin kapasitesi çok çok!

Gelmiş basit basit şeylerle ilgileniyo
Çok haklısın ebuş..basit insanlarla ister istemez yüz göz oluyorum,dobra insansın bu yüzden takdire şayansın..en azından 8 yüzlü değilsin..ben burayı biraz ciddiye alıyorum oda Bülent abiyi seviyorum o yüzden.. Bülent abi olmasa 1 dakika durmam burada.
Gelmiş basit basit şeylerle ilgileniyo!
Demişsin çok haklısın.. biraz açarsan,biliyorum ama senden duymak isterim.

Çok haklısın ebuş..basit insanlarla ister istemez yüz göz oluyorum,dobra insansın bu yüzden takdire şayansın..en azından 8 yüzlü değilsin..ben burayı biraz ciddiye alıyorum oda Bülent abiyi seviyorum o yüzden.. Bülent abi olmasa 1 dakika durmam burada.

Demişsin çok haklısın.. biraz açarsan,biliyorum ama senden duymak isteriza
Zaten çok şey başardığında yada başladığında başarmaya Aşağıya çekmek isteyen çok kişi olacak oyuzden! Sana sataşan varsa kendi haline bırak ilgilenme tavsiyesi veriyorum !

Üst Alt