Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Teşekkür ederim kardeşelinden geldiğince herkese yardımcı olan, bilgi paylaşmayı seven bir üyemiz.
Çok haklısın ebuş..basit insanlarla ister istemez yüz göz oluyorum,dobra insansın bu yüzden takdire şayansın..en azından 8 yüzlü değilsin..ben burayı biraz ciddiye alıyorum oda Bülent abiyi seviyorum o yüzden.. Bülent abi olmasa 1 dakika durmam burada.Gelmiş basit basit şeylerle ilgileniyo
Demişsin çok haklısın.. biraz açarsan,biliyorum ama senden duymak isterim.Gelmiş basit basit şeylerle ilgileniyo!
Zaten çok şey başardığında yada başladığında başarmaya Aşağıya çekmek isteyen çok kişi olacak oyuzden! Sana sataşan varsa kendi haline bırak ilgilenme tavsiyesi veriyorum !Çok haklısın ebuş..basit insanlarla ister istemez yüz göz oluyorum,dobra insansın bu yüzden takdire şayansın..en azından 8 yüzlü değilsin..ben burayı biraz ciddiye alıyorum oda Bülent abiyi seviyorum o yüzden.. Bülent abi olmasa 1 dakika durmam burada.
Demişsin çok haklısın.. biraz açarsan,biliyorum ama senden duymak isteriza