Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversitedeki memurların tayin hakkı..?

Mustafa_33

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar diyelim ki üniversiteye atamamız oldu ve asaletimizi aldık. Başka bir şehre tayin isteme hakkımız oluyor mu?
Baktığım bazı yerlerde bu haktan mahrum kalındığını gördüm de aklıma takıldı sorayım dedim.

Yoksa tüm ömür 1 yerde geçmez..

ben de gittiğim dershanelerde soruyordum Üniversiteye atanırsan ömür boyu ordasın diye konusuyorlardı

büyük sıkıntı engelli olmayan adam bile yakınıyordu bu durumdan büyük haksızlık

En azından üniversiteler arası bir tayin imkanı olması gerekir bence, sonra ver elini Eskişehir ;)

ya ben anlamıyorum atanmak büyük sorun atandın diyelim çalışma büyük sorun yaptıkları büyük haksızlık çok büyük

ya ben anlamıyorum atanmak büyük sorun atandın diyelim çalışma büyük sorun yaptıkları büyük haksızlık çok büyük

Atanmak bizimle alakalı daha iyi çalışıp daha iyi puan çekebilirdik de şu üniversiteden tayin işi olmamış.
Sen ilk sıralamada kaçıncıydın?

Mustafa_33

1800 gibi bir sıralamam vardı ilk atamada da 30 tercihimi doldurmadım şimdi doldurdum ama silecem hizmetli yazmıycam güzel bir iş buldum okulum var devam ediyorum :D

Ali_Gs

Memurluk branşında ki atama sırası benim daha önceden söylediğim gibi 90-80 arasında ve sen bence boşuna hizmetli yazıyordun, düzeltmen iyi olmuş. Hem böylece diğer arkadaşların da önünü kesmemiş olursun.
Şöyle düşün 1800. sıradasın diyelim, ilk atama da 1000 kişi gitti, şuan ki sıran 800. Ee 2600 kişi atanacağına göre rahat rahat memurluğa yerleşirsin

Mustafa_33

işte ben şehir dışında memurluğa da gidermiyim o var Mersinde oturuyorum bende güzel bir iş buldum açıkcası şehir dışında memur olurmuyum onuda bilmiyorum 24 üne kadar onu düşüncem memur olacak arkadaşlarında önünü kapatmamak lazım hizmetlilerin hepsini çıkardım belki hiç tercih yapmıycam

Ali_Gs

Bende Mersindeyim de bu şehirde yaşanmaz, açtım haritayı kendime güzel bikaç şehir seçtim ona göre de tercihlerimi yapacağım

Üst Alt