Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversitede okurken EKPSS ile atanabilir miyim?

Konular
26
Reaksiyonlar
0
İyi günler değerli forum üyeleri. Benim yüzde 56 lık bir raporum var ve bu sene üniversiteye başlayacağım. 2016 ekpss ye de katılmak istiyorum üniversitede 5 yıl okuyacağım. Üniversite bitmeden atanma durumum var mıdır yani hem okuyup hem çalışabilir miyim? Bana yardımcı olursanız sevinirim...

Elbette okurken memur olabilirsin Akın. Yeter ki görevini aksatma...

Peki ne yapmam gerekiyor? Raporu ne zaman sisteme eklemem gerekiyor?

Üniversite okurken ekpss ile atanıp memur olabilirsiniz. Ancak en ince detaya kadar düşünmek gerekiyor. Elektrik Elektronik Mühendisliği okuyordum ben. Çok zor bir bölüm olmasının yanı sıra projeler, laboratuvar uygulamaları, zorunlu stajlar vardı. Zaten bölümümün 1 senedeki mezun sayısı %40, kalan %60 veya daha fazlası okulunu uzatıyor bu nedenle memur olmayı seçmedim.
* Çalışırken stajlarım sıkıntı olacaktı
* Mesai saatlerim sorun olacaktı, senelik izinlerim olmayacaktı (sanırım)
* Üniversiteden mezun olunca ya istifa edecektim ya da bir daha sınava girecektim (sanırım). Eskiden kolaydı işte kpss ortaöğretime girip atanıp sonra yükselmek.
Kaynak:Matematik öğretmenliği okudu, hademe oldu! - EĞİTİM Haberleri
* Çok zaruri bir nedeni yoksa ben eğitim hayatının en ön planda tutulması gerektiğini savunuyorum. Hayatının en güzel dönemini bu kaygılarla harcama bence. Zaten bir şekilde burs bulur, rahat bir hayat yaşarsın.
Hem okuyup, hem çalışmak istenilirse bütün detaylar düşünülmelidir.

Üst Alt