Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite son sınıf öğrencisiyim. EKPSS'ye lise düzeyinde girebilir miyim?

asdqwe111

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
fakat hiçbir dersten devam zorunluluğum kalmadı. 2014 de lise düzeyınden ekpssye gırmıstım atansam okulla ılgılı sıkıntı yaşarmıyım ?

asdqwe111
zaten liseden gireceksin ama dersleri veririm geçer atama zamanından önce diplomam da elimde olur dersen bu riski göze alıp üniversite mezunu olarak da girebilirsin bunu şöyle düşün Lise okulun bitmedi son sınıftasın yani nasıl üniversite sınavına girebiliyorsun aynı olay

bende ön lisans son sınıftım 2 dersim vardı alttan önlisans olarak girdim sınava nisandaydı sınav dersleri verince diploma geldi elime tercihlerimi yaptım :)

iyi akşamlar arkadaşlar ben üniversite son sınıftayım 4 dersim kaldı

fakat 2014 de ekpssye lise duzeyınden girmiştim, şimdi sorum şu bu 4 derstende devam zorunluluğum yok, atanırsam üniversiteyle ilgili sıkıntı yaşarmıyım , yani hem devlette çalışıp hemde okuyabilirmiyim ?

Evet okuyabilirsin.Ancak devlet sana okuluna git diye izin vermez.Sen okulla halledersin bu işi.Mesela hocalarla konuşursun ikinci öğretimlerle derse girersin.

zaten devam zorunluluğum yok derslerden, okuldan düşme , atılma gibi bi durum olmaz heralde ,ayrıca sınavlar için izin verirler heralde değil mi?

Devam zorunluluğum var gibi okumuşum.Evet gider sınavlarına girersin hiçbir sıkıntı olmaz.

liseden gir üni bitince ona göre derecen artar farklı kadro istersen 2018 de girersin nolcek? ;)

Üst Alt