Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite okuyorum. Hangi mezuniyete göre EKPSS'ye girmeliyim?

orhanbeyy

Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
4
Arkadaslar ben lise elektrik elektronik mezunuyum onlisans kontrol otomasyon okuyorum önlisanstan duz memur olabilirim ancak ama liseden gir diyende var 82 kadro acilmis ve puan 76 ya kadar dusmus ne mezunu olarak girmeliyim sizce

Onlisanstan gir giren sayisi az alim cok ben 1.siniftayken on lisanstan girdim banada lise dediler ama okudugum bolum ve maas farki oluyor birde siralama etmeni var ornek ben 81 aldim onlisanstan siralamam 600 lisede 81 alan siralamasi 4500-5000 arasi

son sınıftaysan ve 1 yıl içinde mezun olabilecek konumdaysan önlisanstan girmeni tavsiye ederim. lakin liseden girdiginde önlisanstan mezun olursan ataman iptal edilir cünkü en son hangi düzeyden mezunsan o alandan ataman yapılıyor. o yüzden iyi taşın mezuniyetin uzuycaksa liseden. önlisanstan ise 2 sınıfta yani son sınftaysan önlisanstan gir.

Arkadaslar kimse niye yardimci olmuyor :(

Lise elektrik elektronik mezunuyum onlisansin bitmesine tek ders var siz benim yerimde olsaniz sinava lise mi girerdiniz onlisans mi

Üst Alt