Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite kaydımı dondurdum. EKPSS'ye girebilir miyim?

kamil kurtuluş

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar açıköğretim fakültesi okuyordum geçen yıl dondurdum,yine geçen yıl farklı bir üniversiteye örgün olarak da kayıt yapmıştım bir hafta okuyup bıraktım.. ekpss ye lise düzeyinden girebilirmiyim?

Girebilirsiniz. Ben önlisans okurken mezun olamayacağımdan lise düzeyinden sınava girip atandım

hocam diploma olayını nasıl hallettiniz?

Diplomayı verdiğiniz yere gidip durumu anlatın kopyasını alın dekanlıktan aslı gibidir diye onaylatın.

Öğrenci işlerine giderek diplomamı istedim. Diplomayı veremeyeceğini ama istersem aslı gibidir yapacağını söyledi bende madem aslı gibidir yapabiliyorsun aslı gibidir olanını oraya koy bana orjinalini ver dedim. Maalesef öyle yapamıyoruz dedi. Bende durumu anlattım noterden aslı gibidir yaptırıp getireceğimi söyledim ve alıp noterden onaylattırıp geri getirdim.

Bende Diploma sorunu ile karşılaşacağını sanıyordum;ama Cumhuriyet üniversitesinde diplomamı (aslını) verdiler hocam. Üniversitede de kaydım hâlen devam ediyor aslı gibidir yapıp almış olsalar gerek kendilerine. Öğrenci işleri Daire başkanlığını bir arayınız üniversitenizin...

Üst Alt