6 YİLDAN FAZLADİR DEVAMLİ 11.04.8 ---> Unipolar Depresyon(F32-F34)( F38-F39) TEŞİSİ İLE İLAÇ KULLANİYORUM.
3YİLDİR 15.08 - Norojenik Mesane (N31)
5 YİL ÖNCE TÜP MİDE ameliyati oldum bu sefer gastrit gelişti ve vücüt kitlem 37 üzeri idi tekrar ameliyatla .1AY ÖNCE GASTRİT BAYPAS OLDUM,,
2 yildir da 04.08 - Hiperkolesterolemi, Hiperlipidemi(E78)
ilaçlar kullaniyorum teşhisler yüzünden engel oranim yüzde 40 i geçer mi yaş 48.
işe gidince yaştan almiyip rapor vs soruyorlar..
ön lisans bitirdim, ücretli öğretmenlik yaptim ama sabit işe ihtiyacim var...lisans okuyorum ve kpss ye hazirlaniyorum.. işe girmek için yüzde 40 olurmu üstteki teşhislerle.. ve bana kpss de faydasi olurmu ne tavsiye edersiniz?
yaşin var otur demeyin mecburum çalişmak zorundayim. lütfen yardim bilgi
@OturanBoğa
3YİLDİR 15.08 - Norojenik Mesane (N31)
5 YİL ÖNCE TÜP MİDE ameliyati oldum bu sefer gastrit gelişti ve vücüt kitlem 37 üzeri idi tekrar ameliyatla .1AY ÖNCE GASTRİT BAYPAS OLDUM,,
2 yildir da 04.08 - Hiperkolesterolemi, Hiperlipidemi(E78)
ilaçlar kullaniyorum teşhisler yüzünden engel oranim yüzde 40 i geçer mi yaş 48.
işe gidince yaştan almiyip rapor vs soruyorlar..
ön lisans bitirdim, ücretli öğretmenlik yaptim ama sabit işe ihtiyacim var...lisans okuyorum ve kpss ye hazirlaniyorum.. işe girmek için yüzde 40 olurmu üstteki teşhislerle.. ve bana kpss de faydasi olurmu ne tavsiye edersiniz?
yaşin var otur demeyin mecburum çalişmak zorundayim. lütfen yardim bilgi
@OturanBoğa