Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Umutsuzluğun dibindeyim. Hayat bitiyorsa? Mucize Küllerinden doğan mıdır?

Arkadaşlar.
Dostluk sizce hala var mı? Uzun yıllardır tanıdığım bir dostum var. Hala da dostum diyorum. Galiba aptalın tekiyim.
Sevgilisini koruyan beni dışlayan ben hastalıklarımı söyleyince? Bana mesafeli olan ! Mesajlarımı çok nadir dönen? Uzun aylar sonra belki de 1 seneye yakındır.Arkadan konuşmayı sevmiyorum ama zoruma gidiyor. Düğünü olunca beni çağırmazmış çünkü ben sanalmışım.Var ya bu dostla ben çok şeyler atlattık iyisiyle kötüsüyle. Bu kadarını haketmedim. Çok değerli hala gözümde.Lanet olsun herşeye.

@yorgunzihin, düğünü olunca seni çağırmazmış sanalmışsın madem dürüstçe de söylemiş neden hala değerli gözünde ?

bu başlık da tarumar olmuş 😆

Son düzenleme:
@sokr@t,
Ben çok şeyler yaşadım. Maalesef çoğunlukla affettim. O yüzden kolay silemiyorum.. Nedeni bu !
@Sarman,
Yeni konu açınca buraya taşıyorlar. O yüzden buraya yazıyorum. Amacım iyi niyetten öte !

Üst Alt