Arkadaşlar öncelikle böyle güzel bir siteyi kuranlara teşekkürlerimi iletirim. çeşitli konulara baktım ama bulamadım umarım takrar yapmıyorumdur.
Eşim şu an heyet için hastanede doktorları dolaşıyor
Brokratik bir engele takılmak istemiyoruz. tecrübelerinizi özetle yazabilir misiniz? nelere dikkat etmeliyiz?
Özet geçeyim
1- Gastroloji saat 11:50de %50 rapor verdi (ülseratif kolit)
bedensel engeli bulunmuyor fakat hastalığı nedeniyle aniden ve sürekli tuvalete gitmesi gerebiliyor
2- Tiroid ilacı kullanıyor ama hastalığını o da bilmiyor
muhtemelen özür oranı çıkmayacak. "0"
Bu gün yetişmesse eğer ilerleyen bir günde rapor verilecek
raporda %50 olan grastrolojiin düşme ihtimali olur mu? diğer bölümlerde hastalığı bulunmadığından çarpım vs. sonucu oranı düşme riski var mı?
Daha önce sitenizden dilekçe örneği almıştım fakat hastane kendi dilekçesini kullanıyormuş o yüzden burdan aldığımızı değil hastanenin dilekçesini işleme aldılar.
1- 2022 aylğı , 2 çocuğumuz var
(ben eşi olarak işsizim işsizlik maaşı 476 lira alıyorum.) şu an bir firmaya iş başvurusunda bulunacağım. İşbaşı eğitim programı çerçevesinde de 1.000 tl maaş almam söz konusu) bu durumda ne olur ne yapmalıyız.
2- ÖTV siz araç alımı ve ehliyet alımı
(bedensel engeli bulunmuyor fakat malesef araba ihtiyacı zaruri ani tuvelet ve sıklıkla çıması gerekiriyor malesef bu hastalığın sosyal yönü çok kötü markete bile giderken korkuyoruz. Araba oldğunda olumsuz bir durum olsa bile idare edebilecek.)
3- eshot,
gibi konularda ve diğer sosyal haklar konusunda aydınlatırsanız çok sevinirim.
Eşim şu an heyet için hastanede doktorları dolaşıyor
Brokratik bir engele takılmak istemiyoruz. tecrübelerinizi özetle yazabilir misiniz? nelere dikkat etmeliyiz?
Özet geçeyim
1- Gastroloji saat 11:50de %50 rapor verdi (ülseratif kolit)
bedensel engeli bulunmuyor fakat hastalığı nedeniyle aniden ve sürekli tuvalete gitmesi gerebiliyor
2- Tiroid ilacı kullanıyor ama hastalığını o da bilmiyor
Bu gün yetişmesse eğer ilerleyen bir günde rapor verilecek
raporda %50 olan grastrolojiin düşme ihtimali olur mu? diğer bölümlerde hastalığı bulunmadığından çarpım vs. sonucu oranı düşme riski var mı?
Daha önce sitenizden dilekçe örneği almıştım fakat hastane kendi dilekçesini kullanıyormuş o yüzden burdan aldığımızı değil hastanenin dilekçesini işleme aldılar.
1- 2022 aylğı , 2 çocuğumuz var
(ben eşi olarak işsizim işsizlik maaşı 476 lira alıyorum.) şu an bir firmaya iş başvurusunda bulunacağım. İşbaşı eğitim programı çerçevesinde de 1.000 tl maaş almam söz konusu) bu durumda ne olur ne yapmalıyız.
2- ÖTV siz araç alımı ve ehliyet alımı
(bedensel engeli bulunmuyor fakat malesef araba ihtiyacı zaruri ani tuvelet ve sıklıkla çıması gerekiriyor malesef bu hastalığın sosyal yönü çok kötü markete bile giderken korkuyoruz. Araba oldğunda olumsuz bir durum olsa bile idare edebilecek.)
3- eshot,
gibi konularda ve diğer sosyal haklar konusunda aydınlatırsanız çok sevinirim.