Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ülseratif kolit için %25 oran verildi! Nasıl yükseltebilirim?
merhaba arkadaşlar öncelikle tüm arkadaşlara geçmiş.
ben 5 yıllık ülseratif kolit hastasıtım pankolit değilim ama hastalığım orta derece olarak biliniyor
ben Bakırköy sadıkonuk hastanesinden sağlık kuruluna girdim bana hastalığıma göre %25 rapor verdiler ama ben haksızlık yapıldığına inanıyorum çünkü çok işgüzar doktorlar var
benim hastalığım gastroentoroloji bölümünü ilgilendiren hastalığı dahili ve genel cerrah doktoru belirliyor ve aynı doktorlar heyette oran belirliyorlar. burda benim hastalığımı en iyi bilen gastro doktorum yoktu belki doktorum heyet içinde olsa rapor düşük olmazdı
sizden ricam bu konuda nasıl davranmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim cümleten herkese tekrar geçmiş olsun
imeemgold bunun doktorla ilgisi yokki arkadaşım. ülseratif kolitin oranı neyse o dur. ayrıca ülseratif kolit % 40 50 gibi bir oran oluşturacak bir hastalık da değil. sana yüksek oran verecek doktor haksızlığı gidermiş olmaz yasadışı iş yapmış olur. kafasına göre oran vermekle. %40 olmadığı için de engelli haklarından faydalanamazsınız. bari ortaya %25 rporla düşüp engelli muamelesi görmeyin derim. geçmiş olsun
ben burda illa % 40 50 rapor almak için doktorun bana haksızlık yaptığını düşündüğümü söyledim bana göre yaptı ordaki doktorlara illa bana yüzde 40 verin demedim ki hakkım olanı verin de demedim sadece bunun oranını verin dedim ben hastalığı yaşıyorum yaşadığım gibi doktora söyledim gastro doktoru olsa benim ne çektiğimi bilir ona göre oran veriridi dahili doktoru benim hastalığımıtam bilse farklı olurdu yani beni muayene eden doktorda dahili doktoru oranı veren doktorda dahili ile genel cerrah doktoru burda haksızlığa uğrayan benim madem benim hastalığımı çok iyi biliyorlarda neden heyet benden gastro doktorununda yazısını istedi
Ulseratif kolit ciddi bir hastaliktir.cevap yazan fatih_123 arkadasiimizin pek bilgisi yok sanirim.ben de 5 yildir ukseratif kolit hastayim ve yaklasik 10 gun once raporumu aldim yeterli oranla bilirkte.ancak bana da ilk basvurdugumda yuzde 25 vermislerdi.pankolit olmazsa veya hastalik anemi kilo kaybi gibi komplikasyon yapmazsa oran konusunda cimrilik yapiyorlar.pankolitseniz anemi varsa ciddi kilo kayib varsa oran sansiniz yuksek.heyette gastro yoktu bende.de ancak yeterli orani aldim 2 yil sureli ama olsun.bence.kendi doktorun durum bildirir raporu yazip heyete onu versen daha iyi olabilir tabi dedigim gibi pankolit cok etkili oluyor
geçmiş olsun nazmi bey aslında bende doktoruma bu konu hakkında çok dil döktüm oran yazın heyet değerlendirsin diye ama oran yazmayı red etti oran yazmassanız bari hastalığımın ne kadar ciddi olduğunu benim nasıl süreç geçirdiğimi bari yazın dedim onuda yazma yazdığı sadece sol üstkoln tutulumu kronik hastalık 3 ay önce evre geçirdi ve bu yazının sonucunda hastalığımla fazla bilgisi olmayan heyet doktorları bu oranı uygun buldu bende il sağlık müdürlüğüne gidiceğim ama oran değişirmi bilmiyorum allah yardımcımız olsun
imeemgold
Size de.cok gecmis olsun.kendi doktorumuz oran yazmadi bana da.ama heyetteki doktorlar.cok bilgisiz deggil sanirim.ama tabiki bi gastro uzamni olsa heyettre daha iyi olur haklisiniz.ben de saglik kuruluna basvurmustum oran yukselmemisti.ama muhakkak deneyin bence.pesini birakmayin.egerki tam tutulum varsa oran alma sansiniz yuksek olmakta.kolay gelsin umatim alirsiniz gecmis olsun allah yardimcimiz olsun
Arkadaşlar merhaba ben Okmeydanı sağlık kurulundan 1 süreli rapor aldım sormak istediğim soru şu ben yeniden heyete girmem için 1 yılın bitmesini beklemem mi gerek yoksa 1yıl içindede heyete girebilirmiyim