Gecen ızmırde beledıye otobusune bınıyorum. En onde oturdum bır engellı kardesımız beledıye bedava kart vermıs ona da bındı arkasından aılesıydı herhalde onlarda bılet atmadan bındı..(sımdı kendı basına gıdemeyecek kadar engellılerın refakatcılarıda bır kısı bedava otobuse bınebılıyor) sofor uyardı dondu 5 kısı bırden bız engellı arkadasın refakatcısıyız.. Sofor de bırsey demedı dondu bana bak kardesım devlet ımkan tanıyor ve bu ınsanlar suıstımal edıyor.. Ya dedı beledıye sımdı bu muafıyetı kaldırırsa..
, evet arkadaslar bazen kendımızıde yargılamamız gerekıyor.. devletın bıze verdıgı kolaylık ve yardımlarıda suıstımal etmemek lazım..
tabıykı toplumda bır kısının yaptıgı butun toplumu baglamaz ama bızlerde aramızda suıstımalı cok seven arkadaslarımızda toplumda engellı bırer bırey olarak herkezden daha fazla ılgı cektıgımız ıcın kendımıze daha cok dıkkat etmemız hareket ve tavırlarımızla baska ınsanlarıda kendımız gıbı magdur edecegımızı unutmamak lazım
, evet arkadaslar bazen kendımızıde yargılamamız gerekıyor.. devletın bıze verdıgı kolaylık ve yardımlarıda suıstımal etmemek lazım..
tabıykı toplumda bır kısının yaptıgı butun toplumu baglamaz ama bızlerde aramızda suıstımalı cok seven arkadaslarımızda toplumda engellı bırer bırey olarak herkezden daha fazla ılgı cektıgımız ıcın kendımıze daha cok dıkkat etmemız hareket ve tavırlarımızla baska ınsanlarıda kendımız gıbı magdur edecegımızı unutmamak lazım