Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üç kere üst üste süreli rapor alınınca rapor sürekliye mi dönüşüyor?

Konular
21
Reaksiyonlar
22
süresize mi dönüşür askerlikteki erteleme gibi mi oluyor böyle bir bilgi gördüm de size de sorayım dedim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hiç öyle bir şey duymadım
Sanmıyorum olmaz

Benim bildiğim tamamen doktorun insiyatifine kalmış bir şey. Ben 2 tane rapor çıkardım ve verilen raporların ikisi de sürekli. Ama asla iyileşemeyeceği kesin olan rahatsızlıklara inadına süreli rapor verildiğine çok şahit oldum.

Bunu bir ara doktora sormuştum. Yaşın henüz genç, belki iyileşirsin (%40ın altına düşersin) diye süreli veriliyor demişti.

@Tenê O zaman neden asla iyileşemeyecek rahatsızlıklara süreli veriyorlar? Mesela; kolu ya da bacağı olmayan adamın iyileşme ihtimali mi var da süreli rapor veriliyor?

@berke26,

Haklısnız ben de bilmiyorum. Ben böyle bir cevap almıştım. Belki de beni kandırmıştı :) Ama ben en son sürekli aldım. 35 yaşımdan büyüktüm.

kronik süreğen hastalığım 4 yıldır süreli veriyor kayseri şehir hastanesi yüzde 70 :(

@berke26,

Bu konuda haklısınız sizde.

Oran yükseldikçe sürekli olma ihtimali düşüyor.
Oran düştükçe sürekli olma ihtimali yükseliyor.

@aydünyavaz, Ben sağlık kurulu işlemlerimi bitirdim.Doktor teshisimi değiştirdi.Bipolar dan Atipik psikoza tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen 5 yıl yazdı kağıda 24 Nisan'da heyete gireceğim sizce sonuç ne olur gene süreli mi verir yoksa süresiz mi?

Bilen yok mu?

Son düzenleme:
5 kez süreli rapor aldım 2017 yılından itibaren. Kesinlikle Heyet başkanının insiyatifine kalmışız.

Merhaba.
Sol diz üstü bacağımı kaybettim ve sol el bileğim de donduruldu. Ancak engelli raporum 2 yıl olmak üzere süreli verildi 🫤 “bacağım tekrar çıkıcak mı tüzük bile süresiz olmasını söylüyor dememe karşılık, sözde yeni alınan bir karar iLe rapor sahipleri tekrar kontrol edilmek üzere süresiz rapor verilmesi durduruldu !” Gibi bir cevap iLe karşılaştım !!! Şimdi raporun süresi dolduğun da tekrar gideceğim ve süresiz olması için uğraşacağım 🫤 kısacası sistem tamamen torpil ile dönüyor artık malesef😔

Nefrotik sendrom fsgs hastasıyım 7 defadır iki senelik süreli rapor veriyorlar raporla uğraşmaktan bıktım

@yolcu68,
Ben bir toplumda iken şöyle bir espiri yapmıştım buna herkes gülmüştüdü:
Benim yaş küçültme ameliyatı olmam lazım diye.

ilk ana rapor vergi indirimi SÜREKLİ (Buna rağmen 1 sene sonraya kontrol muayenesi)
2.rapor 2 yıl süreli sonrasında 2 yıl sonraya k.m.
3.rapor 2 yıl süreli 3 yıl sonrasına:unsure: k.m.
4.rapor 2 yıl süreli Ankara M.K. yazısına istinaden kontrol muayeneniz kaldırılmıştır. toplam 7 yıl sonra kaldırıldı.

Üst Alt