Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TYT fizik dersi bana çok iyi geliyor. Size nasıl geliyor?

seda73838

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
20
Ben yksye hazırlanıyorum tyt fizikten 7 soru çıkacak ve ben tyt fiziği çok seviyorum siz sever misiniz?

Bugün tyt soru bankam geldi, başlayacağım en kısa zamanda;

Defalarca girdim sınava hazırlık malzemesi yükünden çekinir oldum, Milli Eğitim Bakanlığı MEBİ diye bir kategori açmış malzeme sistemine bütün YKS Hazırlık materyallerine ulaşabilirsin sen de, başarılar.

@seda73838, Fen bilimleriyle aram iyi değil. Beni eğitim hayatım boyunca hep matematik kurtarmıştır. Diğer derslerde ortalama ya da ortalamanın biraz altı olsam bile çoğu kişinin zorlandığı bir derste iyi olmak insanı gerçekten öne çıkarıyor.

Hayatını sözele borçlu olan birisi olarak fizik, matematikten sonra gelen ikinci korkulu dersimdi.

Sayısalda kısmen kimya ancak en sevdiğim biyolojiydi.

Türkçe öğreten birisi olarak favori dersim ise tarih. Tarihin bende yeri ayrıdır. Elimde olsa branş değiştirip tarih öğretmeni olurdum o kadar yani.

Liseden mezun olalı 13 sene oldu. Sayısalcıydım. Fizik bilimi hep çekici gelmiştir.

Üst Alt