Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tuvalet sorunu olan birisinin başkasıyla olması mümkün müdür?

Nazar_Eyle

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Acaba Tuvalet Sorunu Olan Bi Engellinin Baskasıyla Olması Mümkünmüdür Deilmidir ???

İnsan haftanın yedi günü, günün yirmi sati tuvalette olmaz di mi! Tuvalet ihtiyacını gidermek ayrı, birlikte olmak ayrı.
Velhasıl, olur :)

Merhaba Nazar;
Neden mümkün olmasınki insanlar neden birileriyle hayat arkadaşı veya yuva kurmak için bir araya gelirler.
Demekki bazı şeyleri paylaşmak için, tabiki buda heriki tarafın birlikteliklerindeki engelleri aşabilmeleri için ortak karar vermesı gereken bir durumdur.
Sevginin olduğu yerde hiçbir sorun olmaz.

yaa bilmiyorum sabahh annemle bi konuda konusuoduk dedi evlenemessin dedi işte senin sorunların büyük falan gibisinden konustuda canım sıkıldı biraz.ilgilendiginiz için tşkler

selam

neden olmasın yaaw yeterki sevin birbirinizi aşk engel tanımaz
görüşürüz

bu iş sadece bi zamanlama olayı
ikisinin denk gelmemesi için önlem alacaksın.
diyeceksin ki tam o işi yaparken çişim gelirse..! öncesinde mesaneyi boşaltıp sıvı alımını keseceksin.
ya büyük..! dersen.
bu öyle idrar gibi sık olan bi şey değil, kabızlıktan yakınıp duruyoruz zati.
arada bol bol boş vakit bulursun.
bi de bu konuya fazla takma derim. eğer bi kadın "erkeğim" dediyse onun çok şeyine katlanıp hoşgörüyle karşılıyor.
ve bu konuda acayip anlayışlılar (en azından benim tanıdıklarım öyleydi)
niye biliyor musun? onlarda erkeklerde olmayan çok güçlü bi duygu var...
ANNELİK İÇ GÜDÜSÜ.
yeterki arada biraz sevgi olsun.

Seni sevenle karşılaştıktan sonra katlanılmayacak hiçbirşey kalmayacak nazar arkadaşım.

işte, asıl mesele, o güzel gönüllü insanı bulmakta... :roll:

dilemma' Alıntı:
Seni sevenle karşılaştıktan sonra katlanılmayacak hiçbirşey kalmayacak nazar arkadaşım.

işte, asıl mesele, o güzel gönüllü insanı bulmakta... :roll:

umarım buldugum dogru kişidirr....

kORKULARINIZ YERSİN BENCE;
CİNSELLİK ZEVKİ İŞİ, SİZDEN HOŞLANDIKTAN SONRA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL.

Böyle bir soruyu yönelttiğine göre sen de pek olabileceğine inanmıyorsun.
Bu kişiye göre değişir.
Tuvalet sorununu günlük yaşam içersinde kabullenemediysen, biriyle gerçek anlamda birlikte olman mümkün değil.

yagmur' Alıntı:
Böyle bir soruyu yönelttiğine göre sen de pek olabileceğine inanmıyorsun.
Bu kişiye göre değişir.
Tuvalet sorununu günlük yaşam içersinde kabullenemediysen, biriyle gerçek anlamda birlikte olman mümkün değil.

bu inanmama deillll ama henüz kendisi bilmiooo.böyle konuları düşününce pekk kabullendigim söylenemess ama ona göre hiç bir engell yokk...yani sahiplenmiş durumda beni ama bilmiooo...söyleyemedimm....nasıl ve ne zaman söyleyecegimi bilmiyorum.

Nazar_Eyle' Alıntı:
ya erkeklerrr buna katlanırmı asıl sorun bu_???

Seven insan herşeye katlanmak zorundadır... Ki seviyorsa seni paylaşmalı hayatı her ne engel çıkarsa çıksın....

Sevgiler dostum...

meraba arkadaşlar nasılsınız baya bi süredir foruma yazamıyorum ben sevdigim için ölürüm be tuvalet sorunu nedirki hayat onla bir olur benim için

ya erkeklerrr buna katlanırmı asıl sorun bu_??? kardeş sen sadece tuvalet sorunu için düşünüyorsan evlenmeyi zor böyle bir şey

bektas koçak' Alıntı:
ya erkeklerrr buna katlanırmı asıl sorun bu_??? kardeş sen sadece tuvalet sorunu için düşünüyorsan evlenmeyi zor böyle bir şey

Yardımcı olacağımız yerde karamsar davranmamak gerek... Bence arkadaşımıza yardımcı olmalıyız bu konuda... Lütfen...
Bir tuvelet i bahane etmeyelim sıradan bir sorun bence...

Sevgiler...

Konuda uzman olan doktorların faydalı bilgiler vereceğine eminim......

ben arkadaşa karamsarlık vermiyom farklı düşünsün demek istedim evlenmeyi.Ama senin yazdıgınla karamsar olur tabi
bir yuva sadece ihtiyacları gidermek için kurulmaz

Tuvalet sorunundan kastın sanırım geceleri alta kacırma olayı.ya da sürekli.Mesela idrar kesesi kapakcıgında bulunan bir sorundan dolayı kacırma gibi.Tanıdıgım 2 kisi var bu durumda.İkisi de evli.Biri genc kızlıgında evlenene dek gece yatagını ıslatma sorunu yasamıs.Tabii kimse bilmiyor,ama dünya güzeli bir kız.Sibel can haltetsin yanında.neyse kocasının ailesi dünürcü gidince kızcagızın durumu ortaya cıkıyor,ve böyle bir sorunu oldugunu söylüyorlar delikanlıya.Delikanlı kabul etti o haliyle.Kızcagız da nisanlı iken tedavi oldu.İsin enteresan tarafı ne biliyormusunuz.Evlendiği geceden itibaren asla bir daha böyle bir sorun yasamamıs.yani evlilikle beraber gece ıslatma durumu kalkmıs ortadan.Belki sende de böyle olur.2. vaka ise.Saglıklı bir genc kızımızın.Evlenip cocuk sahibi olduktan sonra basladı.İdrar kapakcıgı tutmuyormus,ama kaslarla ilgili bir sorunmus.jimnastikten baska hic bir tadevi veremedi dr lar ve hic bir sey yapamadılar.Yani sorun evlilik sonrası ortaya cıktı.Bir de yavruları var.Ama cok sıkıntılar yasıyorlar.Benimle paylasır derdini.Esiyle hic bir sorunu yok gecim adına,ama o hic huzurlu ve rahat degil.Ve psikolojisi cok bozuldu.Zor bir durum.Bunları neden anlattım.hasta denilerek evlenen kızımızın saglıga kavusması,saglıklı denilerek evlenen kızımızın ise cocuk sahibi olduktan sonra saglıgının bozulmasını örnek vermek istedim sana.hayatın bizlere neler getirecegi bilinmiyor.Onun icin bu durumunu es adayıyla konusmalısın.O seni seviyorsa zaten kabul eder durumunu.Hem ne biliyosun,belki sana da evlilik yarar ve sorunun ortadan kalkar.Allahtan acil sifalar diliyorum.

çoık tşk ederim ama benim engelimden dolayı ben dogustan yürüyemiyorum omurilikte sorun var cok ameliyat geçirmişimde yani tamamen benim.ama ben söyleyemedim henüz ne zaman ogrenicek ve nolucak bilmiyorum ama ben söyleyebilecegimi sanmıyorumm...Allah hakkımızda hayırlısını verir inşş...Tabiki Herkes engelli adayıdırrr....Her an herşeyi yaşabilirler insanlar.

Gülü öyle sevmelisin ki sorduklarında dikeni yok diyebilmelisin. Seni seven kişi; seni öyle sevecekki, senin dikenlerin olsa bile o dikenler ona batmayacak hatta hissetmeyecektir...

Nazar bahsettiğin sorun özellikle biz omurilik felçlilerde olan bir durum ne hissettiğini gayet iyi anlıyorum,kendine güvenini kaybediyorsun.Ama yaşadığın ciddi bir ilişki ise ve bu insanla gelecek planları yapıyorsan, onunla konuşmak zorundasın neyle yaşamak zorunda olduğunu bilmesi gerekir ki kararını ona göre versin.Hem zaten emin ol söyledikten sonra üstünden yük kalkacak ve kafa patlatmaktan kurtulacaksın gerisi ona kalmış,o düşünsün sen keyfine bak :)

nazar arkadaşım eğer seni gerçekten seviyos herşeyini kabullenir seninle alakalı herşeyi bilmesi karşındaki seni seveninde bilmesi gerekir bence bir an önce söyle

anlamiyorsa seni...sende bas sifona........optum seni..selamlar..

Nazarcıgım,eger karsındakı kısı senı sevıyoorsa ınan senın engelını kesınlıkle gormez cünkü sevgı paylasımdır herseyın üstesınden beraberce gelebılmektır.sunu asla unutma çözümü olmayan hıcbır sorun yoktur :)
sıze mutluluklar dılerım :)

:) Selam tekrar arkadaslar uzun bi sure sonra tekrar geldimmm :)))) ve bu sorunumuda o kişiye söyledimmm su ann devam edenn cok gzll bi ilişkim varr :)))

OLUR TABİ NEDEN OLMASINKİ.İNSAN İSTERSE VE KATLANIRSA HERŞEY MÜMKÜN BU HAYATTA:)

Nazar_Eyle' Alıntı:
yaa bilmiyorum sabahh annemle bi konuda konusuoduk dedi evlenemessin dedi işte senin sorunların büyük falan gibisinden konustuda canım sıkıldı biraz.ilgilendiginiz için tşkler

Annen neden böyle diyor ki ? Bunun seni üzeceğini bilmiyor mu ? Hem ayrıca bu konuyu bence hiç mi hiç sorun etme..Sorun mu ki bu sevgili Nazar. ?
Mesela benim sevdiğim birisi olsa ve bunu sorun etse , ondan daha fazla ben üzülürüm neden sevdiğim böyle düşünüyor diye inan bana..
Sevgiyle kal olur mu..

Üst Alt