Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye’de Engelli Bireylerin Siyasal Yaşama Katılımları, Beklentileri ve Kota (Limit) Uygulaması anketi

366.gün

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
2
Sevgili Forumdaşlarım;

2010 yılında yaşadığım bir iş kazası sonrası engelli bir birey oldum.

Halihazırda Ahmet Yesevi Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Programında Yüksek Lisans yapmaktayım.

Dönem projesi ödevimde Türkiye’de Engelli Bireylerin Siyasal Yaşama Katılımları, Beklentileri ve Kota (Limit) Uygulaması konusunu seçerek bunun üzerine çalışma araştırma yapıyorum.

Ekte bulunan anketi doldurmanızı siz kıymetli forum üyelerinden özellikle rica ediyorum.

Saygılarımla.

https://forms.gle/w7DyDUNhUk9PKPYTA

Doldurdum anketi. Birkaç eleştirim var ama:

1- HDP milletvekili Musa Piroğlu'Nu yazmamışsınız. Bugüne kadar sakatlık alnında en çok konuşan ve 35 yıldır tekerlekli sandalye kullanan dünya güzeli bi abimizdir.

2- Sakat olmakla sakatlık alanına aktif katılmak, sakatların ve ailelerinin sorunları için çalışmak aynı şey değildir. Yani biri sadece kör diye ya da sandalye kullanıyor diye "sakat milletvekili" sayılmaz. Bu ayrımı gözeten bir mantık kurgulanmamış sorularda.

ankete katılımlarınızı çok önemli buluyorum arkadaşlar lütfen 1-2 dakikanızı ayırır mısınız?

Üst Alt