Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'nda işe başlayan oldu mu?

Ben dün İstanbul bakırköy sekreterliğininde içinde bulunduğu hastanede işe başladım.

hastahanede çalışmaya başlayan arkadaşlar memnunmusunuz işinizden tavsiye edermisiniz:D

walla nasip kısmet olursa bende pazartesi günü işbaşı yapıcam kadrom hastanede olucak ama ben sekreterlikte görev yapıcakmısım işbaşı yapan arkadaslar nasıl giyinip gidelim biraz tüyo verin :) bu arada herkes için hayırlı olmasını diliyorum

f1r1lduck;

ne mezunusun hangi bölümden çok güzel bir işle başlıcaksın:d

sebboy;

hocam önlisans mezunuyum elektronik teknolojileri bölümünden walla ağzından bal damlıyo inş öyle olur ilk görüşmemde bana cok hoş davrandılar çok yardımcı olacaklarını sölediler güvendiklerini sölediler zaten daha öncede kurumda calıstıgım icin işlere yabancı degilim bu yuzden de beni sekreterlige aldılar hayırlısı diyelim sebboy hocam

Arkadaşlar biri bana net bilgi versin lütfen ben gaziantepte ikamet ediyorum atamam kilise yapıldı.kilisten ev bulamadım uygun servis de bulamıyorum hatta bazı dolmuşçular engelliyim diye almıyor gaziantepe geçmek için ne yapmam gerek?nasıl bir yol izlemeliyim?acil cevabınızı bekliyorum

atandıgın yerdeki sekreterliğe bir yazı yaz .tayin iste mazeretini belirt ?

kabul etmiyorlar gidiş gelişte zorlandığıma dair eğitim ve araştırma hastanesinden rapor istiyorlar.onu da gaziantep üniversitesinden almam gerek orası da vermez ne olur bir yol gösterin

Kamu hastanelerine atananlar kimler?

Kamu hastanelerine atananlar bu sayfada buluşalım

kamu hastaneleri kurumuna VHKİ ortoöğretim olarak atanan arkadaşlar kacıncı kadro derecesınden basladıklarını lütfen soyleyebılırler mi ? Bir araştırma yapıyorum ihtiyacım var .

ahmet bey ne mezunu olarak hangı ünvanla başladıgınızı soyleyebılır mısınız ?

Ben 2 buçuk senedir çalışıyorum önceden normal memur statüsünde çalışıyordum ancak şu anda VHKİ olarak çalışıyorum ve ortaöğretim mezunuyum. 12. derece 3. kademe olarak gözüküyorum.

Varmı haydarpaşa ya atanan bize bir yardımınız dokunur belki işimiz düşerse:)

Ortaokul Mezunu: 14/2
Lise Mezunu: 13/3
2 Yıllık Üniversite: 10/2
4 Yıllık Üniversite: 9/1

Derece/Kademelerinden başlarlar.

Bu kurumda çalışma koşulları nedir atananlar memnun mu ?

arkadaslar bu atamalarda evrakları teslım ettım ama daha ıse baslamadım ıse baslayan bılgısı olan var mıu

Ben bugun itibarıyle giris yapip calismaya basladim. Hangi ildeyseniz khk sekreterliğine müracaat edin. Bakanlık atamaları yapmis.

Bugun mu gorusup hemen basladın ben pazartesı aradım cuma arayın dedıler o yuzden

işe görüşüp hemen başlatırlar. Bulunduğunuz ildeki KHK yani Kamu Hastaneler Kurumuna sorun bence.

Arkadaslar tkhkya makine telnisyeni olarak atanan ne is yapar bilen varmi

Üst Alt