Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'nda işe başlayan oldu mu?

arkadaşlar bu hafta sisteme düşer dediler yine ankarayı aradım tkhk bana öyle dediler size ne diyorlar paylaşmak istermisiniz

arkadaşlar ben ankarayı aradım tkhk bu hafta sisteme düşer dediler size nediyorlar paylaşmak isterseniz burdayız

f1r1lduck;

bende senin gibi bekliyorum ama yanlışın war iki ay değil daha bir ay bile olmadı evraklar 5 nisan gübü ankaraya yollanıldı 8 nisanda incelinilmeye başladı daha iş günü olarak 16 iş günü bitti biraz daha anlayışlı olmak gerekir

Arkadaşlar biraz daha sabır, son bir kaç gün kaldı yolun sonuna geldik.

Arkadaşlar biraz daha sabır, son bir kaç gün kaldı yolun sonuna geldik.inş. Allah hakkımızda hayırlı yerleri nasip eder...

İnşallah önceki atamada yapıldığı gibi 4 ay beklemeyiz.O arkadaşları da iki hafta kaldı,bir hafta kaldı diyerek oyalamışlar.

Arkadaşlar ankara tkhk aradım pazartesi günü atandığınız kurumla iletişime geçin dediler

Gözümüz aydın

Yarın öğleden sonra sisteme düşecekmiş bilginizde olsun.

tkhk kurumunu aradım bugun arkadaslar insan kaynaklarının söylediği yarın mesai bitimine kadar atanacak olacak yerlerimizin sisteme düşeceğini bildirdiler

oooo vallaha tavan yaptı bende yarın arayacağım hayırlısı

Bugun yine aradim tkhk yi sisteme dusmesini pazartesiye kaldigni soylediler dun neden cuma mesai bitimine kadar aciklanacagini niye solediniz dalga mi gecoyosunuz bizimle

valla yalan rüzgarına döndü bu iş bende ona göre istifamı verecem ihbar süremde var

hergün takip hergün umut..yav kafayı yedik resmen yıprandık.. :(

bizle oyun oynamak çok kolay arkadaşlar adam resmen dalga geçiyo sorduğumda dün neden yarın mesai bitimine kadar acıklanacak dediniz dediğimde verdiği cevap yetişmedi yapacak birşey yok diye bir cevapla karsılastım adam alay eder gbi bunu söylüyor kardeşim yetişmicekse gün vermeyeceksin senin oyuncağınmıyız biz ya istifa etseydik çalıştığımız yerden mart sonuydu nisan basıydı nisan sonuydu mayıs başı bilmem ne ailemize taş kökü mü yedirecektik yazıktır günahtır ahlarımızı beddualarımızı almak hosunuza mı gidiyor ...

isimler sisteme düştü müjdemi isterim :cool:

Nihayet düştü sisteme çok şükür.

Kahramanmaraşa yerleşen kimse varmı.?

İstanbul'da sekreterlikten çarşamba günü aramamı söylediler farklı cevap alan arkadaşlar oldu mu?

Bende niğde tkhk yı aradım pazartesi sabah saat 09:30 da toplantı yapılacağını sonrasında da dağıtımın yapılacağını söylediler.hadi hayırlısı bakalım

selamlar.. ismimin sisteme düştüğünü öprenip dün Konya Sekreterliğe gittim herkes çok sıcak ve samimi karşıladı.Hiç bir evrak istenmedi,İdari Hizmetler Başkanı Genel Sekreterlik de çalışmamı uygun gördü.Kadrom ise Araştırma hastanesi olunca bugün öğlen oraya gittim 2 arkadaşım daha vardı atanan... sadece fotoğraf verdik çeşitli formlar doldurduk ardından bankaya hesap açtırdılar ve işe başlattılar.Herkese nasip olsun inş.

pembeyürekli İstanbul sekreterlikten mi bahsediyorsun.?

bende bugun kuruma gittim ve pazartesi günü işbaşı yapacağıma ögrendim bütün kardeşlerimin atamalarının hayırlı olmasını ve zorluk çekmemelerini diliyorum

İstanbul daki arkadaslar sizde gelismeler nasil? Bu sabah aradigimda bazi eksiklikler var,bir kac arkadas adres bildirimi yapmadi onlari tamamlamaya calisiyoruz dendi. Salı günü aramami istediler

benımde ıstanbul,malesef salı gunu arayın dedıler beklemeye devam

Benim arkadaşım 13.05.2013 tarihinde görevine başlayacak kamu hastaneleri kurumu Allah utandırmasın hayırlı olsun darısi bizlere inşallah.

sanmayın o güler yüzlü personel hep öyle olcak.

arkadaşlar istanbul için bekleyiş sona erdi..212-386 13 75 beyoğlu sekreterliğini arayın.ben yarın gidip evragımı alacağım..hayırlısı olsun

Aydın allah razı olsun, yazmasan haberimiz olmayacak.Şimdi aradım yarın 9.00'dan sonra gelin dediler.Ayrıca evrak istemediler kimlik yeterli olacakmış.

Arkadaşlar hangi hastane olduğu belli mi peki bi şey söylediler mi ?

Üst Alt