Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığına Atananlar?

devlet kurumuna atandığınızı çalıştığınız kuruma bildirmeniz gerekir onlar gerekli süreç içerisinde sizin çıkış işlemlerinizi gerçekleştirmeli

Zeynep hanım ben şuan özel sektör de işçi olarak çalışıyorum sigortam yatıyor çıkış vermem gerekiyor mu ?

devlet kurumuna atandığınızı çalıştığınız iş yerine bildirmeni ayrılış işlemlerini başlatmaları gerektiklerini bilmeleri lazım.
duruma göre iş yeriniz gerekli işlemleri başlatmalı .

Zeynep hanim siz nereye atandnz

2014 yılında istanbul hsm'ne atandım

zeynep hanım bide burada valilik için üst yazı denmiş orada 23 eylül gibi bir tarih geçiyor o evrakları o vakte kadar bizmi göndereceğiz yoksa müdürlük kendi mi gönderecek o yazıyı anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?

recai o kurumun ankara götürme süresi. adaylaar için cuma günü son

arkadaslar bnm raporumda ağır ve tehlikeli işlerde çalışması uygun değildir yazıyor. istihdam kısmında evet işaretli. bunun dışında duyuruda yerleştiği unvan vs yazıyor 5 gün süre vermişler bu raporu cıkartmamız yetiştirmemiz mümkün degil. bn elimdeki raporu vericem. ister kabul etsinler ister etmezsin. gerekli yerlere sikayetimi ve davamı acarım. devlet personel başkanlığınca yayınlanmış okadar görüş varken hala yeni rapor istemeleri sacma ayrıca düz memur olarak yerleştirdiğin adama her işi yaptırırsın (amelelik dahil) . hemşire sağlık teknikeri degil ki bu calısmasına engel bir durum olsun. sacma sapan işlerde ugrastırıyorlar.

Aynen kardeşim benimde istihdam kısmında evet yazıyor ama çalıstırılmaycağı alanlar boş herhangi bir ibare yazı yok nokta var sadece bende teslim edecem başka çare yok

Valla benimde sadece 2022 sayili yasadan faydalanir yazmis bende teslim edecm

Arkadaşlar engelli hakları denen ve özlük hakları denen bir şey var.
Dikkatli okumanızı rica ederim evrakları il dışından atanan personelin 15 gün mehil müddeti vardır.
Şöyleki ben atandığımda ilk elimdeki raporu gönderdim başkanlık evrakları inceleyip eksiklik varsa sana müddet tanıyor ve kuruma eksiklikler var bunlar giderilsin diye gönfderiyorlar sizde yeniliyorsunuz.
Aslında bu sayfanın yöneticisi ya da editörleri kimse ona söylemek lazım EKPSS sıınavına girerken rapor alacakların istihdam kısmını çalışıp çalışamayacağı işlerin kısacası doldurulması gereken yerlerin hepsini hastanede rapor alırken yetkililere bildirilmesi için yayınlanmalı sayfanın hep bir köşesinde olmalı diye düşünüyorum

Aynen katılıyorum size bir köşede olmalı ki herkes aynı sıkıntıları yaşamasın şimdi ne öneriyorsunuz bize çalıştıralamayağı alan boş sadece olumsuz bir ibare yazı yok kabul ederler mi? Mecbur vercezde ne bekliyor önümüz de ki süreçte bizi?

Öncelikli olarak sizden istenilen evrakların doldurulmuş halde olanları teslim etmeden önce birer nüsha fotokobisini alın. (Arkadaşlar her ne olursa olsun resmi evrak ile ilgili yapılan tüm işlemlerde birer nüsha örnek olarak elinizde bir fotokobi bulunsun)
Ayrıca başkanlığın yazısının da bir nüshasını alın ve raporu aldığınız hastaneye başvurun raporunuzda dolu olmasını istediği kısmı işaretleyin ve hastaneye durumu izah edin ve evrak tesliminde süre olduğunu bildirin elinizdeki resmi ilan olduğundan size öncelik tanımak zorundalar.
Pes etmeden sıkılmadan işin peşinden koşturacaksınız tek yol bu.

Elinizdeki evrakları en kısa sürede kuruma vetmenizi öneririm ayrıca evraklarla ilgili aklınızda ne soru varsa kurumda ilgili personele sormaktan çekinmeyin

Arkadaşlar

istihdam ve çalışabilir kısımları evet ise sorun olmaz.

Çalışıp çalışamayacağı kısım ise raporu ağır engelli olanlar için dolu olmasına bakarlar.

Eğer 3. dereceden engelli iseniz (rapor oranı %40 ile %59 arası ) çoğu raporun çalışıp çalışamayacağı kısım boştur.
1. ve 2. derece engelli gruplarındaki arkadaşlardan isteyebilirler.

Metin bey benim raporum da istihdam kısmı evet ancak herhangi bir yer de çalışabilir diye bir ifade bulunmuyor ikisi de mi olmak zorunda eğer öyle ise çalışabilir ibaresini nereye yazıyorlar??

istihdam işaretli olması yeterlimi illa çalışabilir olmasımı gerek ayrıca zeynep hanım siz evrakları teslim edin rapor uygun olmasa size süre tanırlar dedinizz. şimdiden ilan var rapor cıkartın diyorsunuz anlamayadık tam olarak neyi izha ettiginizi.

Arkadaslar birde diploma yanında geçici mezuniyet belgesi falan diyor alta doğru da geçici mezuniyet belgesinin üzerinden 2 yıl geçti ise geçerli falan olmaz gibi bir yazı var .diploma ile birlikte mezuniyet belgesi de şartmi yoksa sadece bunlardan biri olsa yeter anlaminda mi bu .bilen arkadaşlar Cevaplarsaniz sevinirim

Recai kardesm mezun olduysan diplomani birde turkiye.gov.tr mezuniyet belgesini cikaracaksn o da e-devlettn baska bisy yok bu kadar

metin öyle bir dünya yok herkes de istiyorlar o kısmın dolu olmasını

Rezber diplomanız yoksa geçici mezuniyet belgeniz o da yoksa zayi belgenizi isterler yani biri yoksa birini ancak diplomanız çıktıysa onu götürmeniz en doğrusu.

Bakın metin beyin dediğini bilmem ama kafanıza göre o dolu olsun bu dolu olsun böylede kabul ederler demeyin.
Bugün ilk iş sağlık raporunuzla ister önce en yakın thkb na gidin yada valiliğin resmi yazısının bir çıktısını da alıp sağlık raporunu aldığınız hastaneye gidin , ekpss ile atandığınızı kurumunda raporunuzda bulunmasını istediğş yerleri valiliğin yazısını da gösterin derim. Karar sizin.

Ben 2014 de atandığım çalışabilir kısmı dolu halde gönderdim ancakbaşkanlık kuruma istediklerinin bu olmadığını durum bildirir raporu olduğunu söyleyip bana belli bir süre verdiler bende çıkardım tekrar gönderdim.
Arkadaşlar en doğrubilgiyi kurumunuzdan alınız içinizin rahat etmesi için.

arkadaşlar ben ne TKHK resnmi sitesinde ne de atandığım ilin sitesinde bulamadım evrakların açıklandığı linki paylaşır mısınız lütfen.

Arkadasim tkhk henuz duyuru yapmadi. Bizde bekliyoruz aciklamasını

Aciklanmis arkadaslar thsk genel sitede duyuru kismindn bakin

ben baktığımda son gördüğüm duyuru 02.09.2016 tarihli "Bakım Hizmetleri Bilim-3" konulu olan. başka bişey yok link paylaşabilir misiniz forevergs

Mustafa thsk duyurulara bak guzel kardesim linki kopyalayamyrm

Bugün itibariyle atanıp istanbul hsm ye kuruma evraklarla ilgili soru sormaya gelenler var

Arkadaşlar kurumlari karistirmamak lazim.

THSK : Türkiye Halk Sağlığı Kurumu : 03.09.2016 istenen evraklar aciklandi.09.09.2016 tarihine kadar teslim edilmesi lazim.

TKHK :Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu: Henuz istenen evraklar yayinlanmadi

Arkadaşlar bu Valilik üst yazisinin da ciktisini alacakmiyiz evraklar arasında

Arkadaşlar ben evraklarımı verdim hepimizin hakkında hayırlısı olsun artık.

Arkadaşlar ben evraklarımı verdim hepimizin hakkında hayırlısı olsun artık.

Raporunuzda herhangi bir sıkıntı çıkardılar mı çoğu arkadaşımızı geri göndermişler raporunda memur olabilir diye yazmadığı için..

Rehber kardeşim birde Valilik için üst yazı diyor birde halk sağlığı Müdürlüğü form diye bişey var bu ikisinide yine biz mi cikariyoruz teslim etmek için cevaplarsan sevinirim

Biliyorum ama hastaneye gidip bashekimle görüştüm hiç bir şekilde yetişmez dedi yapacak bir şey yok bir de ağır engelli olanlar içinmiş genel de onlar istihdam evetse bir sıkıntı çıkmaz inşallah dedi gönderin dedi gönderdim

Üst Alt