Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığına Atananlar?

Peki teşekkür ederim buradan takipteyim yeni bir şey olursa paylaşalım.

Arkadaşlar benim raporumda çalışabilir ya da çalışamaz yazmıyor kurum bunu kabul etmezse yenisini isterse nasıl yetiştireceğim sonuçta heyet raporu 15 20 günde çıkmıyor bu da evrak teslim süresinden çok nasıl olacak bu iş yeni rapor gerekiyor mu?

Arkadaşlar varmı bi gelisme istenilen evraklar Yayınlanmadı hala. Ve de kurum sistemine hala isim dusmemis öyle denildi. Bi bilgisi olan var mı ?

Arkadalar ben bu sabah aradm evrak listeleri yarin yayinlanmazsa haftaya kesin yayinlanacak dediler

Isimlerimizin kuruma düşmesi ne zaman oluyor ?

Bende takip ediyorum henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Diğer kurumlara atananlara göre biz geçmi başlama yapacağız öyle mi anlamak gerek durumu?

Benim şahsi düşüncem bizim işe başlamamız 1,5 ayı bulur gibime geliyor. İnşallah bayram sonrası hemen başlarız.

il içinde atandığım halde 1,5 ayımı almıştı başlayış yapmam merak etmeyin süreç hep böyle oluyor.

Beklemek sorun değil aslında ama bir takım sıkıntılar var maddi paraya ihtiyacımız var benim gibi olan arkadaşlarım da vardır burada tasamız bir an önce ekmeğimizi elimize alıp borç harcı dağıtmak biraz rahat etmek

Aynen rezber kardesim ben surekli kurumu ariyorm iletismdeym yarin yayinlanir bence

Forevergs kardes daha öncede sordum ama kimse cevap vermedi . Bu kuruma isminiz daha düşmedi diyorlar bu nasıl oluyor bi bilginiz var mı ?

Recai kardesim oncelikle kurum evrak listesini aciklar sonrasnda evrallari teslim edersnz sonra isimler cksye duser yani sinava girdk sinav sonucunu bekledk sonra tercih yaptk onun sonucunu bekledk simdide allaha sukur yerlestk bekleyecz yani yapack bisey yok bekleyelm sabredelm

Tayin konusunda net bir bilgisi olan yok mu bir kaç içersin de geri dönme şansımız var mı? Ya da başlama yapmadan tayin oluyor mu?

Arkadaslar hayirli ugurlu olsun evrak listeleri aciklandi

açıklamış baktım da yerleşenler listesin de benim adım yok neden ? O kura ile yerleşenlere mi ait yoksa ? lütfen cevap yazar mısınız?

O farkli bi liste bnde anlamadm valla rezber kardes ama o kadar cok sey istemisler anlamadm

Aynen kardeşim özellikle istenilen belgeler kısmının sıkça sorulan sorular bölümünde 7. Ve 10. Maddeleri hiç anlamadım askerlik durum belgesi ve adlı sicil kaydı istememiş mi kafam karma karışık oldu? :)

Valla benmde cok karisti ben anlamadm simdi cumaya kadarda son mu evrak teslimati icin

adli sicil kaydı bu son olaylardan dolayı yeni personellerden tüm kamu kurum kuruluşları hatta özel sektörlerde istiyor.
ayrıyetten o listeyi siz doldurmayacaksınız evrakları teslim ettiğiniz il halk sağlığı müdürlüğü atama şube personeli tarafından doldurularak kurum başkanlığına gönderilecek arkadaşlar

Zeynep hanim simdi tam istedikleri evraklaar neler bana cok karisik geldide

Zeynep hanim simdi tam istedikleri evraklaar neler bana cok karisik geldide

1- Yerleştirme sonuç belgesi ( internet çıktı)
2- Diplomanın aslı ya da geçici mezuniyet belgesi (aslını vermeyin derim aslını götürün orada fotokobisini aslı gibidir yaptırın)
3- mezuniyet bilgilerini gösterir belge çıktısı türkiye gov tr adresinden alınıyor.
4-5-6 maddeler açıkca belirtilmiş zeten 7. madde daha önce kadrolu olarak çalıştıysanız onunla ilgili bir durum
10. ise 18 yaşını doldurmadıysanız yaş olarak kendi rızanız ve ailenizin rızasıyla işe başvurmanız durumunda mahkemece ergin olduğunu onaylaması

Zeynep hanım ben şuan özel sektör de işçi olarak çalışıyorum sigortam yatıyor çıkış vermem gerekiyor mu ?

Üst Alt