merhaba,
28.09.2019 tarihinde
tüm engelli evraklarımı şikayet içine ekleyip fesh talebinde bulundum. 29.08.2019da müşteri hizmetlerini aradım durumu tekrar anlattım yeni tarife için onay verdim teknik arıza sebebiyle işlemleri yarıda kaldı tekrar arayabilirmisiniz dedi.ben tekrar aramam zaten şikayetlerimde var. ttnet fibere geçerim dedim.04.09.2019 da faturama baktığımda müşteri temsilcisin dediği tutarı görüyorum demekki olmuş.eski ödemem 54 tl idi.müşteri temsilcisi aşağıdaki tutarı söylemişti.yeni fatura 57,80 gelmiş uyumlu.
[TABLE="width: 374"]
[TR]
[TD]hız ve tatahüt süresi[/TD]
[TD] sosyal tarife[/TD]
[TD] %25 indirim[/TD]
[TD]son fiyat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8 mbs adsl ilk 6 ay[/TD]
[TD="align: right"]74,90[/TD]
[TD="align: right"]18,73[/TD]
[TD="align: right"]56,18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8 mbs adsl son 6 ay[/TD]
[TD="align: right"]84,90[/TD]
[TD="align: right"]21,23[/TD]
[TD="align: right"]63,68[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
tarifem mevcut müşterilere internet kappanyası 8mb hız limitisiz.
[TABLE="class: table table-type2 mt0 js_selectable_checkboxed_row, width: 100%"]
[TR]
[TH="align: left"][/TH]
[TH="align: left"]dönemi[/TH]
[TH="width: 100, align: left"]son ödeme[/TH]
[TH="align: left"]tutar[/TH]
[TH="align: left"]DETAY[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="class: pad-right pad-left, align: left"][/TD]
[TD="class: pad-right, align: left"]Ağustos 2019[/TD]
[TD="class: pad-right, align: left"]12 Eylül 2019[/TD]
[TD="class: pad-right, align: left"]
57,80 TL [/TD]
[TD="class: pad-right, align: left"]
7 gün kaldı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: credit-recap bills-list table mt-60, width: 0"]
[TR]
[TH]şikayet No[/TH]
[TH="align: left"]ANA KATEGORİ[/TH]
[TH="width: 100, align: left"]ALT KATEGORİ[/TH]
[TH="width: 110, align: left"]Oluşturma Tarihi[/TH]
[TH="width: 85, align: left"]Durum[/TH]
[/TR]
[TR="class: complaintItem"]
[TD="align: left"]
93722799[/TD]
[TD="align: left"]Fesih/Geçici Durdurma[/TD]
[TD="align: left"]İptal İşlemleri[/TD]
[TD="align: left"]28.08.2019[/TD]
[TD="align: left"]Çözümlendi[/TD]
[/TR]
93722897[/TD]
[/TR]
93722925[/TD]
[/TR]
93722946[/TD]
[TD="align: left"]Tarifeler/Kampanyalar[/TD]
[TD="align: left"]Tarifeler/Kampanyalar[/TD]
[/TR]
93722984[/TD]
[TD="align: left"]Taahhütname/Cezai Şart/Cayma Bedeli[/TD]
[TD="align: left"]Taahhütname/Cezai Şart/Cayma Bedeli[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
- FAZLI AYAN 28.08.2019 23:28
125******* tckn li 52**** müşteri Nolu olan engelli müşterinizim.engel tanımayanlar tarifenin kapatılması sebebiyle engellileri yeni tarifeye geçmeye zorlamak, taahhüt imzatmak , verdiğim engelli raporu gibi evrakları istemeniz veya süperonline ofislerine çağırmanız engellilere yönelik zorluk çıkarmanızdan dolayı kınıyorum..Reklamlarınız da engellilere verilen desteklerin anlattığınız gibi bu eziyetleri de işlerseniz daha objektif olursunuz.müşteri memnuniyetsizliği sebebiyle 5242*** müşteri numarası ile verilen internet hizmeti ve 0216323**** sabit telefon hizmetin ses hizmetiin fesh edilmesini istiyorum
turkcell Superonline 02.09.2019 08:44
Merhaba Fazlı Bey,Engel tanımayanlar kampanyamız sona ermiştir. Bu nedenle özel durumu olan müşterilerimizin yeniden taahhüt vermesi gerekmektedir. Talep etmeniz durumunda yeni kampanyanız üzerinden %25 indirim işlemi uygulayabiliriz. Bu işlem için 0532 532 00 00 numaralı müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz. Evrakları bayi kanalımıza iletmememe gibi bir durum söz konusu ise, adresinize ekip arkadaşlarımızı yönlendirebiliriz. Aboneliğinizin iptal edilebilmesi için dilekçenizi ve kimlik fotokopinizi tarafımıza iletmenizi rica ederim. Dilekçe içerisinde müşteri numarası, irtibat bilgileri, isim-soyisim, iptal sebebi, hizmetin adı, güncel tarih ve imza bulunmalıdır. Evraklarınızı, bölgenizdeki en yakın Turkcell Superonline İletişim Merkezine teslim ederek iptal sürecini başlatabilirsiniz. Dilerseniz bu belgeleri 0 (850) 502 6149 numarasına faks çekerek veya online işlem merkezinde bulunan ''Hakkımızda/ İletişim/ Talep Veya Önerim Var'' bölümünden de gönderebilirsiniz. Belgeleriniz tarafımıza ulaştığında uzman ekip tarafından aranacaksınız. Tarafınıza arama yapılmaması halinde 0 532 532 00 00 numaralı çağrı merkezine ulaşarak evraklarınızla ilgili durumu sorgulayabilirsiniz. Belgelerin sisteme ulaşmaması veya eksik ulaşması halinde aboneliğinizin iptal edilmeyeceğini ve faturalandırmanızın devam edeceğini belirtmek isteriz. Taahhütte bulunduğunuz süre sona ermeden kampanya iptali halinde, erken iptal bedeli talep edilmektedir. Bu kapsamda 02.09.2019 tarihinde hizmetiniz iptal olduğunda, bir sonraki faturanız cayma bedeliyle birlikte toplam 241,30 TL tutarına ulaşmaktadır. Sizi her zaman Turkcell Superonline ailesinin bir parçası olarak görmekten mutluluk duyarız.İyi günler dileriz.