Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkçe öğretmeniyim. Burada ücretsiz EKPSS kursu vermek istiyorum

mathieu delarue

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar edebiyat öğretmeniyim burada haftada iki gün ücretsiz Türkçe anlatmak istiyorum ilgilsine duyurulur. Dersler skype üzerinden olacak haftada iki gün canlı ders.

Hocam adresinizi ve saat kacta ders verceginizi yazarmisiniz

önce sayı oluşturmalıyız sonra teknolojinin imkanlarına göre canlı veya video ders ekleyeceğim . bunun için bu haberi herkese uçurman gerek :D

İyi olur.. Son sınavda Türkçeden şikayetçi arkadaşlarımız olmuştu.. Demek ki çok önemsenmesi gereken bir husus.. Ders anlatımınız dışında motivasyon ve nasıl çalışılması gerektiği konularında da yararınız olacağı düşüncesindeyim.. Teşekkürler..

tebrikler cidden zor ama güzel bi işe imza atıyorsunuz bende katılmak isterim ama skaypm yok sohbet odasında toplansak nasıl olur...

çok güzel bi düşünce.. Bende katılmak isterim..

Türkçe kolay. Ekpss kitabı alıp da çalışmak daha mantılı olur. Buradan ne tür bir ders verilir ki? Skype v.s. ne gerek var. Googleden ister video ister yazılı anlatım tüm bilgilere ulaşılıyor.

Eylül ayında başlayacağız kursa. Ekstra'dan Anayasa ve Trarih de anlatabilirim. Soru çözümü yaparım canlı birebir. Video ders ile skype ders bir olmaz videoda ablamsdığın yeri soramazsın. Haberi yayalım arkadaşlar.

Ben de öğretmenim. Hocam bu çok iyi fikir.
Ben de ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olmak isterim. Matematik dışındaki tüm derslerde. Ancak benim teknoloji ile aram pek olmadığı için istanbuldaki arkadaşlara bir mekanda buluşup anlatabilirim. Böyle bir şey isteyen istanbuldaki arkadaşlar bana ulaşsın.

ömergün
Matematik dışı tüm dersler nasıl oluyor?
Bu ilköğretim değil ki hocam her sınıfa girip her dersi anlatmaya benzemez ki.
Bir edebiyatçının, bir coğrafyacının çıkıp da fen grubu derslerini anlatması düşünülemez değil mi?
Branşınız nedir?

Illlaki branş hocası olmak gerekir mi ki yeterli bilgi seviyesinde herkes anlatabilir bence...

Branş olmadan yeterli bilgi nasıl olacak ki?
Her öğretmen kendi branşında lisans eğitimi alır, o branşta uzmanlaşır.
Sınıf öğretmeninin ise kpss düzeyi ders vermesi pek uygun olmaz sanırım.

Olur mu hiç öyle şey bende matematik dersi verebilirim mesela...Öğretmen değilim ;)

Yarım hekim candan yarım imam dinden eder demişler.
Kaldı ki siz yarım bile değilsiniz, bıranşı bırak öğretmenlik bile yok :)

ben edebiyat öğretmeniyim tarih bize kardeş branş iyiyim ve ekpss lise düzeyi olduğu için soru çözümü yapabilirim. uludağ üniversitesi mezunuyum 3 yıllık öğretmenim istanbul'da bir kolejde çalışıyorum. tek amacım yardımcı olmak insanlara :D

ben tescilli bir öğretmenim diplomı herkese gösterebilirim formasyon sertifikamı da :D

Siz işinizden vakit bulup bunu yapabilirseniz ne ala.Ben ÖSYM hazırlık kursuna gittim,etüt dersi almak için bir hafta öncesinde randevu alıyorduk hocalardan ki onuda ayarlayabilirse tabiki.

tebrik ederim sizleri hocam cidden böyle insanların hala var oldugunu bilmek güzel...:)

mathieu delarue
Alınmayın yazdıklarım size değil zaten.
Bir sözelci diğer bir sözel branşda iyi olduğunu iddia edebilir, olabilir de, ama arkadaş matematik hariç her branşda ders verebileceğini iddia ediyor ki o dersi ben almam şahsen :)

Sosyal

Zaten dersane veya okul kalitesinde ders görmek isteyen varsa oralara gider. Benim yapabileceğim herhangi bir kurumda ders alma imkanı olmayan arkadaşlara elimden geldiğince destek olmak. Soruları çözmelerinde, konuyu anlamalarında yardımcı olmak. Az çok bir öğretmen olarak birikimimiz var. Zaten kimseyi zorladığım, bir şey talep ettiğim de yok. İhtiyacı olan bana ulaşır. Yeterli gelmediğimi düşünürse bir daha gelmez.

15 ağustos başlamakiçin çok uygun arkdaşlar.

15 ağustos başlamak için çok uygun arkdaşlar.

15 ağustos başlamak için çok uygun arkdaşlar.

Ne güzel bi düşünce, tebrik ederim sizi :) Katılan arkadaşlara da başarılar.. :)

teknoloji alt yapısı sağlayabilirim bir portal yada canlı yayın hizmetleri gibi kuralım ordan yapalım?

Üst Alt