Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Dili ve Edebiyatı (AÖF) programına afla dönmeli miyim?

Mara

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
657
Aöf'de bu bölümde kaydım vardı, sildirmiştim. Sadece 1 dersi geçtim, 4 dersi de sorumlu geçtim. O da pandemi dönemi. :) Online sınava ve kopyaya denk gelince böyle oldu. :) Edebiyatla ilgim yok, dil derslerini severim sadece. Osmanlı Türkçesi'nde sorun yaşamıyorum. Ama edebiyat dersleri yoracak beni. Pek sevmem ve çalışmak zorunda kalacağım. Gerçi dil derslerine de çalışmak zorundayım. Neyse, durum bu.

Şu an lise mezunuyum ve 2028 EKPSS'ye ortaöğretim düzeyinden girmek istiyordum. Sizce hangisi daha mantıklı? En azından önlisans diplomasıyla EKPSS'ye girmek mi, yoksa odağımı koruyup sadece EKPSS ortaöğretime hazırlanmak mı?

Not: Öğretmen olmaya sıcak bakmıyorum.

umarım biryerde başarılı olursun çok fikir değiştiriyorsun gibi. bir hedef seçip sonuna kadar gitmiyorsun hissi uyandırdın

• Haha
Reaksiyonlar: Mara
Uzak dur, raporunu al, kır dizini ortaöğretimden al puanını atanıp ekonomik özgürlüğünü yaşa.

Öğretmen olursan "hele bizim bölümden" hiç durmadan etkinlik ve proje peşinden koşman gerekecek.

Öğrenciyi, dersi, notu-puanı, sınavı geçtim prosedür işleri yığınla önünde seni bekleyecek.

Aslında sevebilirsen seni meşgul edecek, kafanı rahatlatmak için birebir ama pek o taraklarda bezin yok gibi.

@Mara, öğretmen olarak atanmanız çok mümkün değil önlisansı Türk dilinden almanız bir şey ifade etmez gibi sanki ben sizin yerinizde olsam İlahiyat önlisans alırdım atanmanız daha kolay olur işi de rahat olur

memur olmak iyidir. bende 3 tane üni diploması var bir işe yaramıyorlar

Ortaogretim den atanmak zor onlisanstan daha kolay düz memur olarak atanirsiniz on lisanstan

Ortaogretim sorulari benim icin cok kolay, ilk 100'e girersem atanabilecegimi dusunuyorum. :) Muhim olan heyecan yapmamak benim icin. Bence bu maceraya gerek yok gibi. Yorumlar icin tesekkurler.

Üst Alt