Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK personeliyim. Malulen emekli olabilecek miyim?

cleopatra60

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar acil bilgisi olan yazabilir mi

2018 yılında TSK 'ne göreve uzman çavuş olarak başladım komando olur uzman erbaş olur raporu ile birlikte.
2023 yılında sözleşme ve rapor yenilemede daha önce 2016 da kullandığım psikiyatrideki ilacı doktor gördü ve komando olamazsın dedi sınıfı görevini yapar uzman erbaş olur raporu verdi

Sonra branş değişikliğim yapıldı ve piyadeye atandım burayada alışıp uyum sağlayamıyorum ortama şuan psikiyatriden tedaviye başladım rixper ve lutral kullanıyorum

Sigortalılık surem 8 yıl TSK 3.5 yılda sivilde olmak üzere 11 yıl 8 ay var 4340 prim günüm gözüküyor

eğer ben İlerleyen dönemlerde TSK da görev yapamaz raporu alırsam Malülen emekli olabilir miyim sizce ?

Ayrıca SGK red eder mi emekliliği

kafam çok karışık benim korkum SGK nın meslekten önce de hastalık var yada ilaç kullanımı var psikiyatriden diyip emekli etmemesi

ayrıca sigorta girişim 2014
ben 2016-2017 arasında 3 yada 4 defa gittim hastaneye

Yüzde 60 bir branştan engel gerekiyor diye biliyorum.Psikiyatri takipli doktorunuza sorun.Zaten yatış olmadığı için takipli doktorunuzdan rapora başvuracaksınız.Yatış olan yere veya takipli olduğunuz yere istediğiniz oranı almak için başvuruyorsunuz.Danışınca sadece fikir edinmiş olacaksınız.Ben ilk sorduğumda yüzde kırk çıkmayabilir dediler bir kaç sene sonrası %80 verdiler.

Üst Alt