S.a değerli arkadaşlar hayırlı sahurlar.Ötv siz araç almak için süreci başlatmak üzere aparat firması ile irtibata geçtim ve sağlık raporum ve diğer evrakları teslim ettim onlarda rapora göre uygun olan aparat projesi ile tse onaylatmak üzere gönderecekleri zaman raporunun eski tarihli varsa güncel rapor vermemi istediler benim verdiğim rapor ehliyet aldığım sürekli olan ve %79 oranlı 2006 tarihli bir rapor bende bu raporunun yerine 2011 de aldığım %83 oranlı durum tespiti için aldığım raporu verdim netice tse her 2 de sunduk ve şuan komisyonda incelemeye alınmış. benim sizlere sormak istediğim Tse böyle bir yetkisi varmı benim sürekli ve ehliyet aldığım ve içerik de özel tertibatlı araç alabilir vs yazıyor raporu kabul etmeme gibi kaldıki güncel olan raporumda dosya da mevcut ve raporum şuan komisyon daymış ankaraya soruyorlar mış bu süreci yaşayan arkadaşlar varmı ne kadar sürer tavsiyeleriniz nelerdir
Yardımlarınızı tavsiyelerinizi destekleriniZinnet bekliyorum2 hafta oldu daha başlangıcı geçemedik.
Yardımlarınızı tavsiyelerinizi destekleriniZinnet bekliyorum2 hafta oldu daha başlangıcı geçemedik.