Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TRSM'ye giden var mı?

target

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
8
İstanbul'da trsmye giden var mı?
Varsa hangi ilçedekine gidiyorsunuz?
Psikiyatrist gitmemi söyledi ancak bilmiyorum ne yapıyorlar orada.

Ben söyleyeyim güzel bir ortam. Bir sürü kurs var, müzik var resim var her şey var. İlginize göre veya yönlendirme ile tercih edebiliyorsunuz. Ayrıca psikolog ve psikiyatri görüşmeleri de oluyor.

Erenköy r.s.h nin trsm si var.

Ben gidiyordum bıraktım.Hastalara bilezik yapma gibi etkinlikler vardı.İlaç firmaları doğum günü kutlaması için pasta falan alıyorlar.Sinema izleme imkanı ve kahve çay var.Psikoz şizofreni hastaları gidiyor.Normal hastahane bölümüne gidemiyorsun.Küçük akıl hastanesi hastaları toplayarakta bir sosyal güvenlik imkanı sağlıyorlar.Sosyal bir düzenleme.Hastaların gelmediği bir gün oluyor.O gün gitmenizi öneririm.Randevu alma kan verme sorunları yok.Normal kontrol tarihlerinde gidince randevuya gerek yok ama sık gitmeyin kod vermesinler.Diğer hastalar gerçekten sıkıntılı onların olmadığı gün gidin.Yanınızda birini görür tanırlarsa falan tecavüz edecek kapasiteleri var.

@Istanbuladair, Devam zorunluluğu var mı sistem nasıl işliyor Newday'in dediği gibi sıkıntılı durumlar çok mu ?

@NewDay , hangisine gidiyordunuz siz ?
Doktorlar nasıl ? Diğer hastalar nasıl?

@target, Psikoz şizofreni gibi hastalar trsm ye gidiyor.Randevu almak gerekmiyor.Normal hastahane psikiyatriye gidemiyorsun oraya yönlendiriyorlar.Doktorlar nöbetçi sürekli değişiyor.Diğer hastalar alanda bekliyor ama benim gittiğim yer küçük.Yanda ipe boncuk dizerken diğer odayı koridoru duyuyorlar.Kendilerine saldırtmaya çalışanlar oluyor.

Ne kadar kötü bir ortammış be bende gitmeyi düşünüyordum şuan vazgeçtim

@NewDay, Psikologlar aynı oluyor değil mi ? Seans süreleri nasıl ? İlgi alaka filan, ayrıca iletişim kurulabilecek hastalar oluyor mu yoksa hepsi ters mi ?

trsm faydalı ne tecavüzü kötü ortam değil ben yıllarca gittim memur olurca gidemiyorum bence faydalı

@erola, Neden çalışanlar gidemiyor mu ? Ortamdan biraz daha bahseder misiniz?

Ben haftada bir gidiyorum 15.30 kadar çeşitli dersler var, bakım merkezlerinden yada benim gibi evden gelenler var öğle yemeği veriyorlar ders aralarında çay kahve gibi içecekler veriliyor . Psikiyatrist ve psikolog sizinle ilgileniyor terapilerde 40 45 dk sürüyor genel olarak güzel bir yer ben Bursa da gidiyorum.

@target, sosyal hizmetler çıkışlı bir kişi var.Ayrıca psikolog da var.Normalde ikisine uğrayıp doktoru görüyorsun.Sosyal hizmetler bir 10 dakika görüşüyordu.En son yıl ikisiyle görüşmeden doktora geçiyordum.

@erola, Normal kendi aralarında kavga çıkartıyorlar.Yüzüne boynuna saçına bakılsa benim söylediklerimin haklı olduğu ortaya çıkar...Adamın söylediği beni arkadaşı olarak tanıtırsa eve girmeye çalışırım.

Üst Alt