Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trevicta'ya geri dönüyorum..?

@dustypages,

Abilify uykusuzluk yapar.Bende hem akatizi ve uykusuzluk,iç daralması yaptı ben artık o ilacı bıraktım.

Trevicta 3 ayda bir vuruluyor değil mi hocam.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ayrıca abilify da hijyen sorunu başladı.kendime bakmamaya başladım.evet 3 ayda bir vuruluyor

evet bugün trevicta iğnemi oldum.placebo etkisi olduğunu zannetmediğim pek çok olumlu şey oldu.şu an çok mutluyum paranoyalarımın geçmesi mükemmel bişey.persekütif (cezalandırıldığıma dair sanrılar)sanrılarımda bayağı azalma oldu.şu an durumum çok iyi.daha rasyonel oldum.ama trsm de yazılıp yazılmayacağına 6 martta doktorlar karar verecek🙏🏻umarım herşey yolunda gider

@Pickle genelde öyle bir kanı var hemen etki etmediğine dair ama içgörünüz iyiyse düşünce yapınızdaki ufak nüans farklılıklarını kavrayabiliyorsunuz.radikal değişimler 15 günden sonra başlıyor sanırım.

@dustypages,
Hakkında hayırlısı olsun hocam.Ben onun hapı olan invega ile sanrilarim kesildi çok iyi bir ilaçtır.paliperidon

@Pickle,

Hocam siz ne yaptınız kontrole gittiniz mi? En son olanzapin kullanıyordunuz demi şuan nasılsınız ve ne ilaç kullanıyorsunuz.

Doktor rapor çıkardı mi? trevicta için.

@dustypages,

Sevindim durumuna umarım bende iyleşirim doktorum hep istediğim yönde karar veriyor bu ayki kontrolde öyle gitse bende ilaç değişecem senin gibi yan etkilerden kurtulacam inşallah

Üst Alt