Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Travmaya bağlı stresten ağır okb için %40 oranlı rapor alabilir miyim?

hayaldenDunya ben alamazsın demedim psikiyatride genelde bir rahatsızlık değenlendirilir demek istedim ne zamandır ilaç tedavisi görüyorsunuz

ben iki yıldır ilaç tedavisi görüyorum orta depresif nobet .ileriye doğru gidiyor rapora basvursam oran verirlermi aceba?

OKB İçin %30 Verildi,İtiraz Etmelimiyim?

15 yilluk okb rahatsizligi icin 30 ve 70 oran veriliyor....simdi atiyorum 45 alinamiyor mu?...birde bana 30 geldi acaba itirqz edip yukseltmeyi istemem mantikli olur mu hak edilen daha mi yuksek?

musberat tedaviyle işlevselliği kısmen düzeldiği için 30 verilmiş eğer düzelme olmasaydı 70 verilirdi

Ben 2007 yılından beri takıntılarım yani okb yzünden ilaç kullanıyorum benim oranım ne olurdu acaba merak ediyorum .

oks için işlevselliği tamamen düzelen 0
kısmen düzelen 30
düzelmeyen için 70 oran verilir yanlışım varsa düzeltin

kaldi 7

Dizden gorundum 8 vermis okbden 30 vardi 35.6 etti ve 40 icin 7 oran kaldi...yarin hoze gidecegim..gozlerde 4.5 ar miyop,gozde sinek ucusmalari heralde tansiyon ve retinada incelme mevcut...bunlardan 7 gelir mi

Yeri gelmisken sorayim okb 0-30-70 arasi veriliyor atiyorum 47 verilmesi yasak midir...boyle bir sey mumkun mu

itiraz suresi

Benim 35.6 oranim var ve hesaplamalara gore 7 puana ihtiyacim var

1...itiraz nasil edebilirim
2....birseyler degisir mi itirazla
3....itiraz etsem o oranlari verenlere bir daha mi gorunecegim veyahut baskalarina mi gorunurum...
4....istedigimize randevu alip gorunebiliyor muyuz
5....bendeki raporu teslim etmedim daha bunu hic teslim etmesem baska bir hastaneye en erken ne zaman basvurabilirim

Selamlar

musberat

Rapora ancak il sağlık müdürlüğü vasıtasıyla itiraz edebilirsiniz.
İl sağlık müdürlüğü sizi başka bir hastaneye sevk eder, oradan tamamen sil baştan yeni bir rapor alırsınız.
Bu rapor ilk raporun aynısı olursa kesinleşir.
İki rapor arasında fark olursa il sağlık müdürlüğü bu kez sizi 3. defa bir hakem hastaneye sevk eder ve bu hastanenin vereceği rapor kesin kabul edilir.

ek olarak ;1 ay süre geçmesi gerekiyor üzerinden. istediğin hastaneyi seçebilirsin, rapor vermeye yetkili

ben 11 ay sonra itiraz ettim il sağlık müdürlüğüne .hakem hastaneye sevk etti.

11 ay sonra itiraza gerekmi vardı yeniden çıkarabilirdiniz

Simdi il saglik mudurluguyle itiraz etsem bu rapora atiyorum ikinci de ayni oldu veyahut ucuncude ayni oldu ve kesinlesti....simdi benim baska hastane vs gorunme ihtimalim sansim ortadan kalkiyor mu.

Sinuzit, tasikardi ve uyku bozuklugu için rapor oranı verilir mi?

Benim okb den 30 um var da listeye baktim uyku bozukluguna %10 yaziyordu alinmasi muhtemel midir... bir de sinuzit ve tasikardinin orani var mi

Sunizde mukozal kalinlasma var bendede burun kikirdak egrilugide mevcut nefes almakta zorluk cekiyorum.acikcasi bu konuyu bende merak ediyorum.emarda boyle cikti

Birde diger bolumlere de gorun bilmedigin bir rahatsizligin varsa ogrenmis oran ekletmis olursun

itiraz yolu

%35 rapor ve heyet
Heyete girmem icin bana gun verildi yarina simdi ben itirazimi orada soyleyebilir miyim ya da iceri ben girmeden onaylanip is bitiyor mu

Dolastigim branslardan %35 almisim ve daha raporu teslim etmedim yani kayda mayda gecilmedi su an

neye itiraz edeceksinki raporun çıkmadan senin topladığın 35 ama baltazar formülüne göre 35 den aşağı olur heyette çağırırlar seni soru sorarlar sonra raporunu almak için gidersin ancak rapora dahil edilmeyen bir hst varsa itiraz edebilirsin

Üst Alt