arkadaşlar biz izmir karabağlarda oturuyoruz burada engelliler yararına bir çalışma göremedik narlıdere ve bornova belediyeleri çalışıyor,eşim transvers miyelit hastası göğsünden aşağısını hissetmiyor duyu var fakat hareket yok iyileşen varmı varsa hangi hastaneye ve hangi dr a gidildi lütfen yazarmısınız.
arkadaşlar plazma ferez nedemek bana yazın nelur bekliyorum.
arkadaşlar transvers miyelit hastalığıyla ilgili aldığınız ilaç isimlerini yazabilirmisiniz. bizim ilaçlarımız lioresel,sitol,ataraks, nötropil bunların bize bir faydası yok neolr yazın .
Arkadaşlar çok oluyorum diyeceksiniz ama bunları sizlerle paylaşmassam kime sorarım bilemiyorum. Bu hastalık nasıl bir şey bilemedim. Eşim 2007 senesinde tek taraflı bir inme geçirdi, iki ay kadar sonra iyileşti ama ayak parmaklarında uyuşma başladı. Bize bu zaman zarfında sadece bebek aspirini ve kan sulandıran ilaçlar verildi. 7 Ay sonra sağ kol kasıldı, sağ ayak spastik şekilde düşük vaziyette yürümeye başladı. Bu arada doktora gidiliyor, aynı ilaçlar veriliyor. Taki ataklar başladı, sonunda hastaneye yattık. Yürür girdik, tamamen yatağa bağımlı çıktık. Şimdi bu siteye girince iyileşenlerin olduğunu gördüm. Eşim asla yitirmedi umudunu, morali çok yüksek. İnşallah bizde yeneceğiz. Tıp her gün ilerliyor, biz umutla bekliyoruz.