Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Torpille 300 bin kişi kpss ve ekpss olmadan devlet kadrolarına yerleşmiş

murat6677

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Şimdi akp politikalarını savunan arkadaşlarım çıkın hadi ortaya akp hükümetinin 300 bin kişiyi önce sözleşmeli kadro daha sonra devlet kadrolarına yerleştirilmesine ne diyorsunuz çok merak ediyorum açıkçası yani yeni bir akraba devleti ve bunun sonucunda saltanatın geri döneceğine bir kanıt artık, madem hükümet kadroları eş, dost, akraba ve yandaşları sınavsız yerleştiriyor o zaman KPSS ve EKPSS neden yapılıyor neden bu konuda hiçbirimiz hakkını aramıyor ama ben diyorum ki benim hakkımı kim yiyorsa Allah burunlarından fitil fitil getirsin Allah onları ıslah etsin bize de yardım etsin.....

ŞŞŞŞŞ dur şimdi onlar uykudalar.....

Birde engellileri bile sınava zorunlu tutuyorlar güya.
Aslında engelli memur alımın da sınav zorunluluğu yokmuş sadece prosedür olarak yapıyorlarmış.

Biz kadroları 15.000-20.000'e çıkartmak için o kadar emek veriyoruz bunun neticesinde 2.000-3.000 kadroyla geçiştiriyorlar ama kendilerine gelince vay anam vay sen misin bana demokrasi dersi veren, sen misin sosyal devletten bahseden ninni yavrum ninni.....

300 Bin kişi aileleri ile Bir Milyon ikiyüz bin kişi eder. Bağlantıda oldukları insanlar ile birlikte en az iki milyon insan eder. Ve sen Hükümetin böyle birşey yaptığını ve kimsenin duymadığını iddia ediyorsun.

ne geniş akrabaymış 300.000 yeni saldırma moduda bu galiba bir kaç yüz kişi deseler neysede 300 bin fazla degilmi bu ayın saldırma konusu bu her halde abartmada sınır yok

Erdinç arkadaşım tamam ben iddia ediyorum peki başbakan Davutoğlu bu konu hakkındaki soruya neden cevap vermedi o da diyebilirdi iddia diye, lütfen kimse kimseyi kandırmasın herşey ortada...

Arkadaşlar bu arada ben saldırma amaçlı hiçbir şey gütmem ben paralelcide değilim yandaşcı da değilim sadece engelli bir vatandaş olarak 14 yıldır devlet kapılarında sınav sınav dolaşmaktan usandım bunun sonucunda ben böyle bir haberi okuduğumda çıldırmamak elde değil lütfen yorumlara biraz dikkat bedelim...

Abartılı bir rakam. 300 kişidir. seçime doğru böyle şeyler hep uydurulur

1-5-300-3000 ne fark eder..Ortada bir haksızlık var ise bu konuşulmasınmı?Hastanede önünüze birisi geçince bas bas bağırırsınız.Hakkı yenilen siz kardeşiniz eşiniz dostunuzda olabilirdi...Hırsızlıktan ne farkı var bu durumun..Saçma saçma yorumlar yapmayın yahu.

İnşallah devlette Allah korkusu varsa yaptığı adaletsizlikten dolayı vicdan azabı çekerde bize 15.000-20.000 kadro açar, eğer Allah korkusu varsa tabii ki...!

ugir;

iftira ile doğru arasında çok fark eder.

Alışmışsınız çamur atmaya sen ve senin gibiler hep aynı lafı söylüyor ne fark eder...Farklı bilemeyecek kadar gözü kapalı olmayalım.

Erdinç g..1 kişiye torpil yapılmasıyla 10 kişiye torpil yapılmasında fark yok..Ha 1 kişi ile 10 kişi senin fark yaratıyorsa o ayrı mevzu..Sana göre 1 kişi için yapılmıssa sorun olmayabilir..Sen bu halde takılmaya devam edebilirsin.Bizim derdimiz doğru olunması. tek bir kişi için bile hak yeniyorsa karşıyız..Sen istediğiN gİBİ düşünmeye devam et..

pesimist57;

Erdinç kardeş sende bizim gibi engellisin galiba bilemem ama sana şunu sormak isterim bu ülkede akp ya da chp veyahutsa koalisyon hükümeti devamlı engellilerin hakkını yerse sen hep sessiz mi kalacaksın yada devletin adaletsizliğini görmezden mi geleceksin lütfen biraz da bizi anlaman lazım burda senin partin benim partim davası yok burada ekmek davası derdindeyiz eğer sen şu anda memursan yada iyi bir maaşla bir yerde çalışıyorsan bizi anlayamaman doğal lütfen biraz destek olalım...

Torpili alacak kişi 1-2 kişide olsa fark etmez tabi. Ona lafım yok. Ben yanlış anlamışım.

Ancak iddia edilen rakam saçma tamamıyle çamurdur 1- 2 kişiyi saklarsınız. Ki torpil oluyor mu oluyor bu tüm hükümetler de de olur. Onun hükümetle değil bizim toplumumuzla alakası var ki ben sanmıyorum dünyanın hiçbir yerinde torpilsiz olan bir toplum/hükümet

İstistanai memurluk 3-5 bin kişidir. Ancak sözleşmeli olarak atananlar 300-400 bin olabilir. Önce sözleşmeli olarak belediyelere, camilere vb. ordan diğer kurumlara. İhtiyaç varsa sınav açarsın hak edeni alırsın. Kendi yandaşını değil.

yukarıdaki arkadaşın dediği gibi engelliler sınava tabi tutulmamalı mesleki ve mezuniyet durumlarına göre sırayla yerleştirilmeli ayrıca kpss de de böyle şeyler duymak istemiyoruz tamam her iktidarda 3 5 kişi olabilir ama rakamlar inalılacak gibi değil

ben ne o partili ne bu partiliyim,arkadaşlar google amcaya sınavsız alınan istisnai kadro diye yazın bakın nereler çıkacak,ve bu kanunlada belirlenmiş,tabi kendi içinde şartları vardır,300 bin deniyor, 50 yıldır milli egitimdeki sol görüşlü ögretmen ve personeller acaba tesadüfmü oldu

12 senedir çıkmadıda niye bu hafta bu konu ortaya atıldı chpsi mhpsi karteli cemaati buzamanakadar uyuyormuydu da bir anda saldırıya başladılar hepbir agızdan torpilin olmadıgını idda etmek insaf sızlık olur fakat bu kadarda abartarak saldırmak ve hepsi aynı agızdan koro şeklinde olunca el insaf demek lazım bu şekil eleştiri eleştiri olmaktan çıkıp alenen saldırıdır birazda uyanık olmaklazım bu hükümet gittimi ortalık güllük gülistanlıkmı olacak eleştirininde bir dozu olur ozaman eyvallah deriz destekleriz fakat bu resmen abartarak tek elden dügmeye basılmış bir saldırı başka birşey degil

madem haksız bir saldırıymış o zaman çıkıp belgeleriyle açıklasınlar bunu, tüm imkanlar kurumlar kayıt kuyut hükümette değilmi kardeşim?
iddialara sessiz kalıyorsan kabul etmiş oluyorsun bu kadar basit, particiliğin de bir sınırı olmalı..

Akrabaları kalkındırma ya kadro sorunu yok kadro çok.

buda bugunun haberi sayfayı biraz aşağı indirirseniz isim isim kim nereye nasıl yerleştirilmiş okursunuz yalansa biride çıkar hayır ben orda çalışmıyorum oyle girmedim şöyle yaptım der CHP'den ikinci 'torpil listesi': Hüseyin Çelik'in yeğeni, Mehmet Ali Şahin'in yeğeni... - Gündem - T24
birkaç yorum önce yazılmış eskidende olmuyor muydu torpil olmayan yer mi var diye sorunda orda zaten eskidende oluyordu ve onlar bu haksızlığı yaptığı için halkta istemedi gönderdi kimse demedi ki bundan sonra başkaları gelir onlarda bunu yapar aynen devam etsin bu adaletsiz kul hakkı yiyen düzen diye

300 bin rakamına inanan arkadaşların aklına şaşayım :) aktif haber yazmış sizde buna inanıyorsunuz değilmi?

doğru olan kısmı şu sözleşmeliler kadroya geçirilmiş. evet geçirildi ama o sözleşmeli alımların hepsi KPSS puanı ile oldu. en son yanılmıyor isem 2011 seçimlerinden önce devlet kadrolarında çalışan sözleşmeli memurların hepsi kadroya geçti. burada ahmet sen akpartilisin gel mehmet sen başka partili gelme olayı olmasının imkanı yok.

hatta ataist olan Allah kitapla alakası bulunmayan arkadaşım bile kadroya geçirildi:)

300 bin rakamına inananlar ya harbi gerizekalıdır yada çok güzel gerizekalı numarası yapıyordur.

Arkadaşlar bu hep vardi. Hangi parti basa gelse kendi yakinlarini devlet kadrolarına yerleştirdi. Ben bunları duyunca sasirmiyorum artik.Benim 7 sene önce calistigim ve ayrildigim diyanet vakfina bagli özel TDV 29 mayis hastanesi calisanlarinin hepsi sinavsiz tüm haklarıyla devlet memuru oldu. Ekpss ve KPSS yakinda kalkar bence 2 senede bir sinav aciyor engelli memur için aslında engelli sinavsiz devlet memuru olmali bence.

AKP lilere kızıyorsunuz da CHP lilere niye kızmıyorsunuz tam 7 tane CHP li arkadaşım torpille memur oldu. Kendileri anlatmışlardı böyle şöyle torpil yaptık girdik diye.Üstelik AKP zamanında. CHP li belediyelere mühendis memur kadrosunda işe girdiler. CHP yapınca oh ne güzel. AKP yaparsa hakkımı helal etmiyorum diyorsunuz bir de. Gülünecek bir durum :)

csharpci işte sorun bu zaten haksızlık varsa hepsine yazıklar olsun bu dünyada belki bunların hesabı sorulamayacak ama yarın Allah ın önünde chp lilerde yapıyodu onlarda kulunun hakkını yiyolardı diyemeyecek böyle açıklama yapamayacak kimse yoksa diğerleri sütten çıkma kaşık demiyor kimse bir hak yeniyorsa kimin ne kadar yediğinin önemi yok yenen hak senin benim bütün ülkenin hakkı

ugir;

iftira ile doğru arasında çok fark eder.

Alışmışsınız çamur atmaya sen ve senin gibiler hep aynı lafı söylüyor ne fark eder...Farklı bilemeyecek kadar gözü kapalı olmayalım.
Hocam ,, biz Türklerin en büyük zafı !! , bir konuda bilgi sahibi olmadan !, fikir sahibi olmak ! , bu durum sizde de zuhur etmiş gibi !.

Başbakan yardımcısı tv lerde ""bir bakan bana da teklif etti kabul etmedim"" diyor ! , siz hala ne diyorsunuz kuzum , geçen günde ben beyin okuyorum diyordunuz , hayret yani !!!.
Önceki partiler yaptıysa bunlarda mı yapmalı !.

Torpil yapıldıgına inanıyormusunuz

Saygı deger arkadaşlarım biliyoruz son zamanlarda torpil-acıktan atama diye haberler cıktı vede cıkmaya devam ediyor peki siz acıktan atama-torpil oldugunu düşünüyormusunuz saygılarımla

Akp de chp de mhpde bdp de açıkcası hangi ilde ilçede hangi parti baştaysa hepsi yapıyor.buna birçok kez şahid oldum.torpil heryerde her partide var malesef.ben parti falan tutmam oyda gidip vermedim bugüne kadar vermemde.

kimin yaptığı deği neden yaptığı neden yapıldığı tartışılmalı bence bizler bizi yönetsin veya idare etsinler diye hizmete getirilmesine vesile olduğumuz insanları neden oralara getirmek için uğraşırız? Bize en iyi şartlarda hizmet etsinler bu ülke için daha güzel günler getirsinler diye değil mi? ama şunu da unutmayalım ha bire uğraşırız da onlar bizim istediğimiz yerlere geçtiği zaman da acaba bize bir iyilikleri olur mu diye tanıdık, tanıdığın tanıdığını bulmak içinde yırtmadık yerimizi bırakmayız.. Yani neymiş bal tutan parmağını yalarmış içimizden hangimiz o torpili yapan kişinin yerinde olur da ben torpil yapmam der içimzden hepimiz ben yapmam deriz ki o torpil yapanlarda zaten hep öyle dediler biz torpil yapmadık ama o sınavsız torpille atananlar ben atamadım değilmi kusura kalmayın ama gerçekler gerçekten o zaman geldiği zaman ortaya çıkar yapmam diyen sadece kendini kandırır hele ki sanalda....

Üst Alt