Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tip 2 diyabet ve işitme kaybı için hangi oranda rapor verilir?
Farklımı hesaplanıyor örneğin ben hem tip 2 diyabet hastasıyım hemde her iki kulağımda işitme kaybı var daha işitme kaybından yüzde 16 vermişlerdi ben daha fazla bekliyordum
Ben yapılan işitme testinde sağ kulak 60 dsb sol kulak 40 dsb olarak çikmişti 500 1000 hatırlamiyorumda ikinci bir hastalık çıktığında durum değişiyormu bu arada teşekkür ederim sizede geçmiş olsun
Kolestrol icinde oran veriliyormu
Hangi hastaneyi aradan 4 ay sonra diyor internetten verenler sayfayı açmıştır bu nasıl iştir sangi rapor vermek istemiyorlar
Selam. ben 2012 yılında almıştım. istanbul marmara üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinden. göz ile ilgili gitmiştim. şaşırtıcı derecede işlerim rast gitti ve 2 haftada raporu aldım. 3-4 gün doktor kontrolü röntgen vs sürdü. 2. hafta heyete girdim. 3. haftanın basında raporumu hastaneden aldım. ben telefonla falan aramadım. hastaneye gittim raporla iligi bölüme yönlendirdiler orada form doldurup hemen aynı gün doktor kontrollerim başladı. istanbuldaysanız denemenizi tavsiye ederm. birkaç devlet hastanesine daha gitmiştim ve 2-3 ay sonraya gün veriyorlardı.
Arkadaş sadece bir espri yapmak istedim, inşaallah alınmazsınız bende de işitme sorunu var.
Doktor sizi cihazlı olarak değerlendirdi ise takmanızda mahsur yok.