Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 2 diyabet, akdeniz ateşi, gut ve anksiyete için engelli raporu alabilir miyim?

hayatt01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben birşey danışmak istiyorum.Ben tıp 2 diyabetim ve son 1 aydır Akdeniz ateşi ve gut teşhisi kondu sizce engelli raporu alabilir miyim? Birde 4 yildr anksiyete bozukluğu var raporlu düzenli ilaç kullanıyorum onunda bir etkisi olur mu rapora

Anksiyeteden oran almazsam diğer rahatsızlıklardan engel oranı%40 ı bulur mu? Oran cetvelinde var mı bilmiyorum ama romatizmal teşhisler yeni kondu doktor yeni teşhis diye puan vermekten kaçınabilir mi sizce?

Tip1 im pazartesi başvuru için gittim bugünde kurula giricem . Tip 2 ne kadar alıyor bilmiyorum fakat tip1 için yüzde 30lar konuşuluyordu hastanede ve anksite bozukluğu bende de var fakat oran alacağımı zannetmiyorum

Tip2 diyabet oranı yüzde 30 filan veriliyor

fmf tehsiz konulduysa gen testi yaptırıyorsunuz direk hastalıga %20 veriyor diyaneti bilmiyorum ama anksitiye bozuklugu tedaviye ragmen düzelmediyse enaz 17 veriyor sanırım.siz 4 yıldır kullanıyorum diyorsunuz ilacı diyabettende alacagınız raporla yüzde 40 rahat geçersiniz.dediğim gibi işleminiz hızlı olsun istiyorsanız ramatolojiye rapor alacagınızı söyleyin gen testine göndersin sizi

Tip 2-diyabet %20
Tip 1- diyabet %30

Anksiyete boz tedaviye rağmen düzelmeyen %40
Tedavi ile kısmen düzelen %20

Üst Alt