Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diyabet ile %30 oranlı rapor verdiler, itiraz ettim!?

Melek72

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
8 yıldır Tip1 diyabetim çalışıyorum ve özellikle zorunlu görevden muaf olmam için %40 engelli raporu almam gerekiyor çünkü hastane olmayan ambulansın kolay ulaşamayacağı yerlerde çalışmam benim için hayati tehlike taşıyor. Bunun için hastaneye başvurdum ve direkt %30 verdiler daha sonra itiraz ettim ve Yüksek İhtisas hastanesine yönlendirdiler burada da doktor herhangi bir komplikasyon yoksa %30 veririz dedi yani şekerinin sürekli düşüyor olması bilincinin gitmesinin çokta önemi yok dedi ama benim bildiğim hiç komplikasyonu olmayan %40 alan bir sürü tip1 diyabetli var. Eğer bu hastanede %30 verirse daha sonra ne yapmam gerekiyor acaba?

merhaba,eski raporların varsa onları da götür.idrarında ketoz çıkıyorsa ispatla.8yıl tip 1 olan kişide kesinlikle idrarda ketoz çıkmıştır.Bunu ispatlarsa yüzde 40 alırsın bence

@Melek72,
Hayır yanlış biliyorsunuz, komplike olmayan tip 1 diyabet %30.

Gözler böbrek fonksiyon bozukluğu kalp damar ve diğer komplikasyon durumları yok ise %30 yerinde bir karar.

@OğuzHan112, o zaman neden çevremde benden daha iyi durumda olan tip1 diyabetliler %40 almışlar?

@crawlingist, ilk tanılamamda çıkmıştı baya yüksekti keton hatta 1 hafta hastane de yattım düzeltmeleri için ama bu geçmişte kaldı diye götürmeyi hiç düşünmemiştim

@Melek72,
Onu belki siz öyle görüyor olabilirsiniz, klinik değerlendirme önemli olan, muayene eden hekimin kanaati neyse o.

Üst Alt