Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Testosteron eksikliği kaygı ve korku ilişkisi

osmangazi

Aktif Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
467
Testosteron benim sınırda çıkmıştı. Peki siz hiç ölçüm yaptırdınız mı? Bizim gibi duygusal ve ruhsal bozuklukların temelinde genellikle kaygı ve korku yatıyor.

@osmangazi, serotonin eksikliği varmış galiba bende de onu nasıl tespit ediyorlar ya da anlayabiliyorlar ?

@Pickle, serotonin düşüklüğü yalansa bu adamın dediği gibi neden hastayız pekiyi o zaman neden ilaçsız duramıyoruz bu adamın her şeyi bildiği ya da doğru söylediği ne malum o zaman anlatsın neden ilaca muhtaç hale geldik hiçbirimiz babamızın hayrına kullanmıyoruz
Adam serotonin düşüklüğünü bırak hastalık diye bir şey yok diyor neden ilaç kullanıyoruz o zaman oturalım İzzet in videolarını izleyelim ! Neymiş 30 yıllık bipolar hastası neden ilaç kullanıyormuşta iyileşmiyormuş çünkü hasta değilmişmiş adamın yaptığı çıkarıma bakar mısın?

Son düzenleme:
@sokr@t,
serotoninin metabolizma ürünü olan 5-HIAA (5-Hidroksiindolasetik Asit) seviyesine idrar testi ile bakılabilir diyorlar.

Ayrıca Kan testinde serotonin seviyesine bakılarak anlaşılan değer Serotonin Testi'dir. Bu test doğrudan kandaki serotonin düzeyini ölçermiş.

@sokr@t,

İzzet güllüyü daha önce izledim. İzzet güllünün psikiyatrik hastalıklarda özellikle sağlıklı kişilerde bulunan algıyı değiştirmeye çalıştığına inanıyorum. Hedef kitlesi hastalar değil, umarım bunu yaparken izzet güllüyü izleyip hastalardan ilacını bırakan olmaz.

@osmangazi,
Sağlıklı bireylerdeki hasta algısını mı değiştirmeye çalışıyor ?O zaman demezler mi adama sen hasta değilsin boşuna ilaç kullanıyorsun .
İlgi çekmeye çalışan biri sadece o kadar anlattıkları "ha işte insanları kandırıyorlar ilaç satıyorlar." diyecek bunları bilmeyen kesime yönelik

Son düzenleme:
Üst Alt