önce selamın aleyküm belki ihtiyacı olan biri olabilir diye deneyimimi anlatayım
sanırım 21 veya 22 yasındaydım sol testiste bir kitle oluştu önce bir polikliniğe gittim düşük düzeyli asalaklar kan tahlili idrar tahlili yaptı sebep kanda iltahap varmıymış neyse bunu neden yazdığımı ilerde yazacam sonra daha bir poliklniğe gittim orada ultrasyona girdim doktor kitleye baktı bunu amaliyatla aldırmanız gerekmektedir tamam dedim amaliyat olayım burada doktor dedi sen bu sonuçları al dooğru cerrah paşaya git arkana bile bakma hemen git
neyse o gün cerrah paşaya gittim üroloji pol. neyse doktor efendi benden kan tahlili istedi 37 milyon haftalık alıyordum stediği tahlil 80 milyon tutuyordu dışarda kan tahlili merkezleri vardı şimdi varmı bilmiyorum neyse yaptırdım geldim uzman doktora gidiyoruz uzman doktor diyor bu kan tahlilini neden yaptırdın hocam şey işte piç ayakta sikti biz neyse ertesi gün 9 saatlik ameliyata girdim dediler evde istirahat edebilir ameliyat böyle geçti dikkatedin tüm batın tomografiyi çektiirseniz pazarlık yapın ozaman nın parasıyla 360 milyondu enson 60 milyona raporsuz çektirdim pazarlıkla birkere çekilmiyor çok çektireceksiniz çok beta hcg, ldh, alfa feto proteğin, bunlar kanser markırıdır çok yaptıracaksınız
neyse tedavi şöyle gelişti birkere seminom tedaviye çok iyi cevap veren bir tumör türü 17 yedi kür 3060 canti grey radyo terapi gördüm ilk gün oruçluydum öyle girdim tedaviye tedaviye başlamadan önce çocuk istiyormusun diye sordular evet dedim ellerinizden öper 2 evladım var ilk gün radyo terapiden sonra yan etki olarak kusma hatta çok şiddetli kusma ilaç yadılar kusmayı engelliyor ama bulantıyı engellemiyor bunun için zofran veya zofer kullanmak gerekiyormuş ondan kullandım iyigeldi suan 42 yasındayım ilk 5 sene hastalığın nüks etme süresi ilk bir kaçker test yaptırdım sonra yaptırmadım çok masraflı bir hastalık ALLAH hastalara acil şifa versin ha bir şey daha çok para harcadım inanın zerre kadar sıkıntı çekmedim Hata okadar parayı nasıl ödedim suan bile kafam almıyor