Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Teşekkürler] Hacıoğlu (Ankara Sakarya Şubesi)

dilemma

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
2
MERHABALAR
Geçen hafta öğrendim bunu..ankara sakaryada yeni açılan hacıoğlu lahmacun salonunda oranın sahiplerinden Bülent Bey arkadaşım olur.Ziyaretine gittiğimiz bir gün dışarıda otururken dikkatimi çekti.yaya kaldırımından yine yaya yoluna dükkan ve mağzalara inen merdivenler vardır.her zaman çok zorlamıştır bizleri.hele t.sandalyeliler için düşünün artık.otururken oraya bir rampa yapıldığı dikkatimi çekti.
arkadaşlara hemen "belediyeden böyle bir güzellik hiç beklemezdim ama helal olsun adamlara bak merdivenlere rampa yapmışlar" dedim. Bülent bey söze girdi ve "belediyenin yaptığı bir uygulama değil.ben engelli insanlarımızın buradan inemediğini, bize olsun başka mağzalara olsun giremediklerini görünce böyle birşey yapmayı düşündüm." diyince.helal olsun sana diyebildim sadece =)
"bütün şubelerinizde bu konuya duyarlı olmalısınız." demeyi de ihmal etmedim elbette.Bülent bey de sağolsun genel merkeze ilettiğini söyledi...
teşekkürler hacıoğlu...
teşekkürler bülent bey...........

Çok güel yaaa
bende hacıoğluna teşekkürlerimi iletiyorum.

Bravo Bülent BEY
kendisi etrafına bakan ama önemli olan GÖRMEYİ bilen bir insanmışşşş gerçekten takdirlik bir davranışşşş
helal olsun diyorum ve diğer işyeri sahiplerine de örnek olmasını umuyorum
ve şunuda söylemek isterim herşeyi devletten belediyeden beklersek (SANIRIM 7 YILMI BEKLEYECEKTİK :lol: ) daha çok bekleriz bunun yerine böyle minik minik her işyeri sahibi kendi önündeki yerde bir düzeltme yapsa düşünsenize bizim için ne kadar kolaylıklar doğardııııı

:p Duyarlı kişiliğiniz ve örnek davranışınızdan dolayı teşekkürler Bülent Bey.
Dilekcimmm demekki Ankaraya gelince bizi nereye götürüyorsunn...
:p Hacıoğlu Lahmacun Salonuna... :p

hayııırrrrr..yanılıyorsun neşeli.yaa ben sevmemki lahmacun.dondurma yedik bizzzz... =)

sen gel de hele....
haklısın minerva.hem de çok..keşke herkezz küçücük de olsa birşeyler düşünebilse.... =(

Duyarlı davranışından dolayı Bülent beyi tebrik ediyorum.

Aklıma şöyle bir fikir geldi daha önce gündeme gelmiş olabilir.

Şimdi Arkadaşlar -HacıOğlu yapmış iyi güzel ama bitmiyor ki...

Bir liste yapılsa ve mekanlar ---kaldırımdan itibaren fiziksel olarak iyiler-kötüler olmak üzere yazılsa Biz de (biz ve tanıdıklarımız) Kötülere başkasının yardımıyla veya desteğiyle gitmeme boykotu yapsak...

Bence olabilir ben fazla dışarı çıkamiyorum ama çıkan arkadaşlar gittikçe notlar alsa bak Ankarada veya X vilayetinde şöyle bir mekan var çok iyi Tuvaleti uygun girişi uygun vs...

Sadece fikir...

Ama bildiğim bir şey var sa bu iş iyiniyetle 450 yılda anca olur...

Ahmetcim yine çok iyi düşünmüşsün ama bu örneklerden bir tane daha yok gibi.yani ben görmedim bundan başka.dediğini yapıyım da.sonunda aç kalmak da var... =)))

gerçek anlamda iyi fikir açıkçası.ama bu gibi yerlere bunu tavsiye etmekten başka yapacak birşey yok.yani hani "burada bir basamak var bizler yada başka sağlık sorunu olan insanlar buraya giremiyor.buraya bir rampa düşünülebilinir mi?" şeklinde bir tavsiye...

görüşmek üzere

dilemmacım bende adaparında oturuyorum böyle duyarlı esnaflarımız çok hepsine teşekkür ediyorum bidaha gelirsen tanışmak isterim

merhaba edacım.bende çok isterim inan.

bu arada adapazarındaki esnaflara bir teşekkürde benden :wink: .......

Teşekkürler

böyle güzel duyarlı insanlarımız,esnafımız.
Ne denebilir ki... :!:
Yürekten teşekkürler herkes örnek alıp birşeyler yapsa keşke... :!:

Bu şekilde güzel davranışta bulunan ve hacıogluna sonsuz teşekkür ederim.

:p Hacıoğlu yedik içtik....Hesap vakti geldi sanırım..Haydi bakalım pamuk eller cebe :D

Üst Alt