Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tertibatlı otomobil ruhsatlı van-panelvan araç kullanabilir miyim?

mb21

Yasaklı Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba.ehliyetim h sınıfı tertibatlı otomobil yazıyor.ticari amaçla bir araç almayı ve kendi işimi yapmayı düşünüyorum.otomobiller uygun değil fakat otomobil ruhsatlı van,panelvanlar mevcut.ben bu ehliyetim ile bunların otomotik otomobil ruhsatlılarını kullanabilirmiyim?mesela hyundai starex multiway
yani görünüş olarak otomobil yoksa otomobil ruhsatlı tüm araçlarmı kastediliyor bilgisi olan yazabilirmi

doblo ve partnerde var onu alabilirsiniz 1600cc otomatik vites şartı yoksa transporter vb araç alamazsınız motor 2000 cc

mb21

Otomobil ruhsatlı, ticari olarak kaydedilmemiş araçsa, evet, kullanabilirsiniz.

OturanBoğa

şimdi ben birşeye takıldım yani bu ticari sınıftaki araçlar hususi olarak alınırsa otomatiği yoktur gerçi ama olsa diyelim ve 1600 olsa yine ötv indiriminden yararlanır ve bir engelli tarafından kullanılabilir mi.

BLACKSAGAT

Otomobil statüsünde kaydedildiğinde, ticari olarak kullanılmaması şartıyla, evet.

Mercedes vitonun 1600 olanı var otomatik değil o alınsa gerçi %10 a düşüyor deniyor ötv karı yok

Üst Alt