Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tertibatlı aracımı kardeşlerimin kullanması için ne yapabilirim?

karacalar

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
1
merhaba arkadaşlar;size 2 sorum olacak ben h ehliyetine sahip olan kas hastasıyım.. ehliyetimle sıfır araç aldım bugün tertibat muayene vs.
işlemleri bitmek üzere aracı alacam Allah izin verirse..tabi sıkıntılar bitmiyor 2 erkek kardeşim var ve ben bunlarında araç kullanmasını istiyorum..bilindiği gibi araçlarımızı bizden başka kimse kullanamıyor ve bende sitedeki birçok arkadaşlarla aynı
sıkıntıları yaşıyorum.hastalandığımız,halsiz düştüğümüz durumlar oluyor..bu sorunları öne sürerek dilekçeyle şöför olarak göstermek gibi vs. ailemizin
kullanmalarını sağlayamazmıyız...? birde ehliyet yetersizliği olan bir sürücü kaza yaparsa kasko şirketi hasarı karşılar mı? başta bülent beye olmak üzere şimdiden teşekkürler...

maalesef arkadaşım, özel tertibat demek kişiye özel durum olduğu için ,tertibat kime göre yapıldıysa sadece o kullanabilir.özel tertibat gerektirmeyen otomatik vites arabaları yakınların kullanabiliyor.

bende aynı sorunu yasıyorum sacma ve yanlış bır kural bu kışıye ozel ama aracı kullanmak ıcın
kardesımde tertıbattan kullanmayacak herhalde normal olarak kullanacak neden sadece benım ıcın
kapıda bır araba yatsınkı bır benı hadı neyse durumu olmayan kerdeslerımızın yakınları onlara nasıl araba alacaklar bunu
ıkı araba alabılecek guclerının olmadıgını dusunulemıyormu arkadaslar soruya malesef cevabı verecegımıze
bu konuda bır degısıklıge gıdılmesı ıcın bır calısma yapsak ıyı olur buda bır engeldır unutmayalım...

Kasko konusu karışık.. Sigorta poliçesindeki madde belirler ödeme yapılıp yapılmayacağını. Poliçenizi önünüze alıp dikkatlice okuyun.

bu sıkıntıyı bende çekiyorum,özellikle uzun yola çıkarken sıkıntı...ama bununla ilgili bir düzenleme yok malesef.bu durum ise araç almamı engelledi.ben alsam kardeşim kullanamıyor,kardeşim alsa ben kullanamıyorum ve 2 araç alacak kadar zengin değiliz işin kötü tarafı...

Üst Alt