Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercihlerde sadece doğu taşrayı seçen kaç kişiyiz?

ismail30

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Tercihlerde Hakkari Ağrı v.b. yerleri tercih eden kaç kişiyiz ?

Dayimin oglu 94 puanla yapti 85 aldim ben cesaret edemedim hayirlisi olacak insallah

arkadaşlar sizce nereleri yazmalıyız lisede en az kaç puanla alım yapılır

90 -95 arasi sirf memurluk yazacak ve acikta kalacak80-90 arasi hizmetli yazanlar atanacak95 ve ustu zaten yerini begeniyor kafasi rahat deniz kum gunes seneye nerde tatil yapsam yada bi tatil beldesine yerlesip en erken karpuz kabugunu benmi denize dusursem diye hesap yapiyor.

erdalakbay;

94 puanla doğuyu boşa tercih etmiş,zaten yerleşir iç bölgeler ve batıyı tercih etse..doğu benim tahminim o ilde bulunanların ilk tercihlerine yerleştirirler bence sebebi çözüm süreci için çalışma,hükümet birzaman doğuya teşvikli kredi veriyordu işyeri açın doğudaki vatandaşları batıya göndermeyin kendi illerinde çalışsın demişti başbakan erdogan...

En son tercihim Erzurum.. birkaç farklı il de var ama Doğu değil hayırlısı bakalım ne olacak
Lise 83 puan .. İnşallah atanırız :(

Zaten 85 üstü de kazanamazsa benim vay halime :(

Neden 85 ve üstü doğuyu yazmaz onu anlamadım. hani 95 ve üzeri deseniz haklısınızda 85 öyle çok abartılacak puan değil bana göre...

Tabi bu konu lisan, ön lisans, ve lise sınav başarı puanlarına göre değişir tabi değil mi ?

Elbette değişir Ben ortaöğretim için söyledim.

[SIZE=2]95 alanın doğuyu yazmasına gerek yok zaten :D istediği yer gelir;) demek istediğim 85 ve üstü puanla doğuyu yazmakta hevesli olunmaz(o şehirli değilsen) orta öğretimde bile o puanlarla yerleşen bir çok insan var ama kadro sayılarından dolayı insanlar tedirgin
işte;)[/SIZE]

ben 86 puanla yazdım ama heryeri yazdım doğu batı hiç ayırmadım

Hakkında hayrılısı olsun inş ali bende karışık yaptım sen benden daha şanslısın hatta 2. Alıma kalırsan mutlaka yerleşirsin diye düşünüyorum hangi kadroları yazdın ?

Ben de ortaya karışık yaptım :) puanım 83 inşallah olur :(

Plumeria hakkında hayırlısı olsun inş sıralaman kaç hangi kadroları yaptın ?

İnşallah hepimiz için teşekkür ederim.
Sıralamam 2540 Ortaöğretim..
Kadrolar Memur - VHKİ

Arkadaşlar çok fazla doğuları yazıpda yanılmayın ben İstanbuldaydım Mardine geldim eşimin işi dolayısıyla hayatımda görmediğim kadar ömss ye giren kişiyi burda gördüm ....ve 8 yıldır kalp hastasıyım özür oranım olduğunuda burdaki doktorlardan öğrendim

DinoLambertti;

kaç hizmetli kaç memur yazdın

87.232 1308 ortaögretim

valla erzurum doğu sayılmaz.son üç tercihim agrı ,ıgdır,hakkari..

Rabbim hayırlısını versin.....

Erzurum dogu sayilmazmi kis gecirde gor

Dogu diyip gecmeyin malatyada sinava girdim abartisiz bin kisi yoksada yakin sinava girmistir...

Üst Alt