Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercihler yaklaşıyor, kafamda sorular var..?

Azad44257

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Yasim 20 eskisehirde tibbi labaratuvar okuyorum. 2016 Ekpssden 81 aldim. Atanamadim. Siralamam 2141di.
Sehir fark etmez atama icin tavsiyeleriniz gelecegim icin tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Eğer atanirsan ne olucak. Okula devam mi edicem eger okula devam edersem okul bitince ne olacak.

İl farketmez diyorsanız zaten atandınız sayın 2.atamada.Eğer hedefleriniz büyükse istediğiniz ile atanmak istiyorsanız yolunuz açık olsun.Şimdiden tebrikler.Düzgün tercih yapsaydınız ilk atamada bile atanmıştınız kanımca 2 yıllık mezunusunuz.

Yok ortaogretimden girdim sinava. Suan hala okuyorum 1.sinif bitti

Azad44257

pasam o zaman atanırsın,okul bitincede yükselme yapar devlet otomatik olarak.şimdiden gözün aydın :)

SemihÇ bymoruk abi ben urfaliyim zaten dogu bati fark etmez. Memleketimn her noktasina giderm. Sizcd dogu agirlikli mi tercih uapayim. Bide memur mu hizmetli mi yazayim

Abi okul devam ederken nerde calisirim. Millet atanirsan okudugun yerde calisirsin falan diyo. Bilgin var mi

Azad44257

Engel durumun nedir kardeşim..? Ortopedik engelliysen hizmetli yaz korkma ama engelin farklı ise hizmetli kadrosunda gittiğin kurumda iyi birine denk gelmen lazım yoksa biraz yorarlar seni. 81 puan ile memurluk ortaöğretimde gelmez onun için memurluk yazıp şansını azaltma. Zaten şuan Memur-Sen'in 2018-2019 dönemlerini kapsayacak 4. dönem toplu sözleşme görüşmeleri için hazırladığı bir taslak metin var. engelli kadrosundan atanıp yardımcı hizmetler sınıfında çalışan memurların genel idari hizmetler sınıfına geçirilmesi için hükümete baskı yapacaklar. bu görüşme ağustos ayında olacak, eğer o karar alınmadan atanıp memur olursan bu fırsattan sende faydalanabilirsin. MEB'e atanırsan çalışacağın yer konusunda zaten sıkıntın olmaz çünkü bir dilekçe ile seni yaşadığın yerde bırakıyorlar.

Merhaba arkadaşlar. Onlisans muhasebe ve Vergi Uygulamaları mezunuyum. Sıralamam 1688 puanım 74.5. Sıralama muhasebe bazında 23. Sıradayım. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Cevaplarınızı bekliyorum yardımınıza ihtiyacım var.

Derya.0310 mezun olduğun bölüm ile alakalı nitelik arayan kadrolar açılırsa öncelikle onları yaz. Eğer bölümün ile alakalı kadro açılmazsa GİH Memur kadrolarını yaz tercihlerine. 74,50 ile önlisansta memurluk gelme ihtimali var. 2015/1 Ekpss yerleştirmelerinde önlisansta puanlar kaça kadar inmiş onlara bir bak. Bir de bölümün ile alakalı kadro açılmış mı, açılmışsa kaç kişi almışlar onlara bak. Bu bilgiler kafandaki soru işaretlerinin büyük bir kısmına cevap bulmana yardımcı olacaktır..

ankiloz öncelikle çok teşekkür ederim. Bölümden ziyade ben düz memurluk ve Vhki istiyorum. Neresi olursa olsun yeter ki olsun gözüyle bakıyorum. Sıkıntı olmaz değil mi? 2015teki atamalarda atanilmis benim puanım ve sıralamamla

Derya.0310 o zaman şimdiden hayırlı olsun diyelim. Umarım herşey istediğin gibi olur..

Abi benim gozde engel. Yani hayatimi idame ettirebikiyorum. Sknti yaratmiyo. Sadece normal bi insandan biraz az goruyorum. Mesela yolun karsisinda gelen bi insani belli bi mesafeye kadar taniyamiyorum. Ama baska sknti yok.
Bikac kisi ile gorustum. Bana hizmetli yazma puann kotu deil falan dediler. Kafam karisik. Tercih zamani geliyo ne yazicagim konusunda hicbir fikrim yok acikcasi. Hani bu resmi isleride bilmiyorum. Ne olur ne olmaz cok aradaym

Azad44257

Öncelikle 30 tercih var ilk 10 tanesini falan memur yazabilirsin hem içinde kalmaz hemde azda olsa bi şansın var ortaöğretim memur 92 ile kapattı sanırım geçen tercihte..
Seçeceğin il neresi olursa olsun deme bende öyle diyordum izmirden atandım giresuna bin pişmanım benimde maddi sıkıntılarım vardı işsizdim ama neresi olursa olsun diyordum şimdi ise giresundan gidemiyorum o yüzden yaşayabileceğin bir yerler yazmalısın doğuyu yaz deyip doğuya yükleniyor herkes o yüzden sana tavsiyem batı karadeniz izmir ve ankara arasında kalan şehirler buralar az puanla kapatıyor geçen tercihte osmaniye 100 hakkari 99 puanla atandı o yüzden ülkemizin batı ile orta bölümleri daha az tercih ediliyor herkes doğuya yükleniyor dikkatli tercih yaparsan en azından hizmetli olarka atanabilirsin..

Abi tercih klavuzuna baktim. Hic yok. Bi tane hizmetli bitane memur acilmis. Dierleri hep ozel kosullar var. Hicbisi acmamislar

Lisans 81.60 ile şansımız nedir?

Lisans 81.60 ile şansımız nedir?

Azad44257 kardeşim sıkıntı gözünde olduğu için hizmetli olursan santrali olan bir okul tercih et. O zaman seni santralde görevlendirme ihtimalleri olur. Böylece rahat bir işin olur ve sıkıntı çekmezsin. Daha önce dediğim gibi iyi insanlara denk gelirsen yine sıkıntı olmaz ama başındaki amir anlayışsız biri olursa, engelin ortopedik olmadığı için sana temizlik işi de verebilir. Bu tercihlerde memur kadrosunun 81 lere kadar ineceğini sanmıyorum. Benim puanım 83.55 ama benim bile umudum yok memurluk kadrosu için..

Hayirlisi be abim. Zaten klavuzda 1 hiznetli bi memur var. Dier kadrolar ozel sartli. Mecbur iki tercih yapcam

Azad44257

sakın hizmetli yazma meb seç doğu yaz otomatik olarak evine en yakın bölgeye atıyorlar hizmetli yazarsan tamamen amirin insiyatifine kalmışsın vah haline ne derse o vs vs dediğimi gibi

''sakın meb hizmetli yazmayın ,vah halinize'' gibi yorumlara itibar etmeyiniz..

engel durumuna göre meb kişileri sağlıklarına uygun yerlere yerleştirir. amir etkisi elbetteki vardır ancak hiç kimse size yapamayacağınız bir işi vermemektedir. sadece hak hukuk arama yolunu doğru yapın.. problem yaşamazssınız, MEB de ENGELLİ HİZMETLİ çok fazla var ve bunun bilinciyle haraket ediyorlar. Etmek zorundalar zaten.. okul müdürleri ENGELLİ HİZMETLİ işimize yaramıyor diye Şube Müdürlerine istedikleri kadar şikayet etsinler.. olanla idare edecekler.. bi problem yaşarsınız hemen ilçe milli eğitim müdürüne kadar gidin durumunuzu izah edin.
bedensel engelliler hiç çekinmeden yazabilirler Hizmetli Kadrosunu, telefona bakarsınız sadece,
şahit olduğum bir çok örnek vardır..
kimse kimseyi kastırmıyor yani içiniz rahat olsun..

İşkur ve Hizmet alımıyla temizlik personelleri var okullarda..

Tekrar ediyorum sağlığınızın el vermediği bir işi yaptırmazlar..

muzy aynı şeyi söyledim insiyatif amirin elinde ne gerek var buna yaz memur otur masa başına hizmetli yazarsan amir engeline bakar kıl olur tüy olur laf çıkar hayatta çok acımasızlar var gerçekten tabiki tercih onun inş iyi birisine düşer .,

saygılar.

ARKADAŞLAR 78.145 puanım branş sıralamam 465 orta öğretim düz lise mezunuyum tüm tercihlerimi Meb hizmetli yazacağım ne dersiniz ne yorum yaparsınız ???

Siz tercih klavuzunu gordunuz mu. Sadece memur ve hizmetli kadrosunda birer yer acilmis. Insallah ben yanlis klavuzu indirmisimdir. Siz gorduyseniz yazar misiniz

klavuz daha açklanmadı dpb osym ye bugün gönderdi muhtemelen yanlış terch klavzu indirmis olmalısın Azad44257

2 yıllık kıytıırık bi bölüm için 657 memurluğunu yakmayın... gider orda istediğiniz gibi gerekiyorsa mühendislik okursunuz...
şehir tercihine gelince.
klavuz açıklanmadan net konuşulamaz.

77 puanla ortaögretimden hizmetli olarak atanabilmem icin kaç kadro açìlması gerekiyor

ROTASIZ_07 77 puan ile bu tercihlerde yerleşebilirsin diye düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 78lere kadar inmişti hizmetlide puanlar. Hizmetli kadrosu 1500 civarı olur diye tahmin ediyorum. Çünkü ortaöğretimde en çok alımı Hizmetli kadrosunda MEB yapıyor.

Üst Alt