Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercihler konusunda ne zaman bilgileneceğiz?

mekkem571

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu sene ilk defa sınava girdim önlisans bölümden puanım 72,680 bu tarz şeyleri hiç bilmiyorum tercih nasıl yapılır ,bu puanımla nasıl tarz tercihler yapa bilirim bana Allah rızası için yardım edecek atanmış veya bu konuda uzman arkadaşlar yardım için beni arkadaş olarak eklerse veya arkadaş olarak kabul ederse minnettar olurum.
Şimdiden herkese yardım eden etmeyen herkese Allah razı olsun
Selametle
Rabla

Tercih Kılavuzu, 13-22 Temmuz 2016 tarihleri arasında ÖSYM’nin (http://www.osym.gov.tr)internet adresinden yayımlanacak size 30 tercih hakkı verilecek ona göre tercih yapacaksınız. Endişe etmenize etmenize gerek yok yardımcı oluruz elbette.:)

öncelikle lisans kadrosundan bölümünüze uygun kodları hangisi ise o kodları bulacaksınız örnekj filan kod diyorki lisans dan şu bölümden mezun olmak senin bölümündeki kodu bulacaksın birde lisans bölümünden herhangi bir bölümünden mezun olmak sdiye bir kod varsa oda senin kod la alakalı acılan kadroya tercih yapabilecegin anlamına gelir burda önemli olan sana uygun kodlarda acılmış kadroları tercih etmek birde ben şahsen tewrcihlerimi batıdan doguya göre işartetledim sen nasıl yaparsın bilemem tercih senin ben 2014 sınava girdim
işin mantıgı bu yanlışlarım varsa düzeltsinler

Bende 74.780 aldım atarlarmı ki

Sent from my iPhone using Tapatalk

inşallah o gün geldiğinde yardımlarınızı alırım

2015 ikinci atamaları 73 ler alınmış bence ilk atamada alırsın gibi geliyor en yüksek en düşük alımlara bakıldığında sen 77 ile böğle dersin biz ne yapalım 72 ile :)

mekkem571

2015 te 73 lermi atanmış nereden vardın bu kanıya bende 73 aldım. Ama atama falan olmadı 75 e düştü dşye gözlemledim.

Bende ortaoğretimi kastetmiştim 77 en düşük gördüğüm kadarı ile.

evet lisans ve önlisan diğerlerine nazaran biraz daha düşüyor

Geçmiş tercih puanlarına göre değerledirirken, 2 3 puan aşağı alın çünkü sıralama çok değişti. Geçen sınav bu sınavdan daha kolaydı. O yüzden çoğu kişi daha iyi puan almıştı. Geçen atamada 80 81 puan alan 4300 440ü.sıradayken şimdi ki sınavda 77 78 alanlar 4300 4400 lerde sıralar.

Tercih klavuzu ne zaman yayınlanır?

Arkadaşlar tercih klavuzu ne zaman yayınlanır 13 temmuzda mı yoksa daha erken bir tarihtemi ?

Ben sınava ortaöğretimden girdim şuan Açık Lisedeyim tercih yapılacak zamana kadar mezun olamasaam tercih yapamaz mıyım?

Tercih yaparsın ama atanırsan ve arandığın zaman hala mezun olamışsan o zaman ataman iptal olur. Çünkü arandığın kurum senden belgeleri isticek lise diplomasıda o belgeler içinde.

O zamana kadar kesin mezun olurumda. Yani tercihi mezun olamasamda yapabilirim doğru mu?

ARKADAŞLAR ORTAÖĞRETİMDEN KRONİK HASTA OLARAK SINAVA GİRDİM 79,40 PUAN ALDIM SIRALAMAM 3300 LERDE ilk atamalarda hizMletli gelir mi

2014 sınavında 75,50 puanla 10,550 sıradaydım ama bu sınava daha iyi hazırlandım sizce atanırmıyım yardımınızı bekiyorum ilk atamada tek isteyim hizmetli olmak VE MONOTON HAYATTAN KURTULUP SEVDİĞİM KIZLA EVLENEBİLMEK

Gelebilir hayırlısı diyelim sıralanan iyi

SAROSTA sen atanmısmısın yoksa sen de mi sınava girdin ??

Üst Alt