Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercihler hayırlı olsun. Puan görülmüyor sanırım..?

csharpci

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
Selam.
Öncelikle herkesin tercihleri hayırlı olsun.

Sormak istediğim iki soru var.

1-) Tercihlerimi yaptım. Fakat puanımı göremedim. Puanları aldığımız sonuç belgelerini göremiyormuyuz ? sonuç belgemi de göremedim. Görmemiz gerekiyorsa nereden girip görebilirim ?

2-) Tercih kılavuzunu okumalımıyım ? Ben kılavuzu okumadan tercihler sayfasından üç noktalı butona tıklayıp oradan seçerek yaptım tercihleri. ve nitelik kodlarına dikkat ettim. Eğer tercih kılavusunu okumamda fayda olur diyorsanız nerede bu kılavuz bir türlü bulamıyorum.

öncelikle hayırlı olsun...
1-sonuçlar ais sayfasından görülmüyor. arama motorundan 2014 ekpss sonuçları yazarak ulaşabilirsiniz.
2-kılavuzu okumanızı tavsiye ederim. İlgili kısım on sayfa zaten.

sıralamanız sınavı geçersiz sayılan adaylardan dolayı değişmiştir

kurallara uymayan adayları yüzünden iptal olan sınavlar var

arkadaşlar memur olanlar tercih yapa bilecekmi yapamayacakmı ? klavuzu tam okumadım göremedim

ne mutlu yuksek puan alan kardeslerımıze onların atanması yuksek benım kura usulu 60 bin kısının ıcınden ısmım cıkarm ı cıkamazmı allah bılır kuradan alım bu sefer cok az oldu ya 240 kısı :( dualarınızı eksık etmeyın

ısmım cıkmasa ben bıterım mahfolurum cıkmaz gıbıde allahtan ümit kesılmez işim yokk cok zordayım cokkk

Üst Alt